uz som vyskusala 90dnovku,aj tabletky alli aj nejem tak casto viac ovocia aj tak nic od zajtra zacinam cvicit ale chcem este nieco skusit neaku fakt dobru a osvecenu dietu.prosim poradte diki pa
kto ma fakt osvecenu dietu s ktorou shudol aspon 5kil?
sade a ty na co chces chudnut?? ved mas uplne idealnu vahu... NEtrap sa zbytocne . Ja mam 171 cm a 60 kg.. sice nic moc ale vzdy lepsie ako ked som mala 171 cm a 70 kg :)
Nezaoberala somsa tym ze idem chudnut.. Proste bolo leto a ja som si uvedomila ze vlastne casto krat jem aj ked nemusim .Tak som sa jednoducho rozhodla ze vecer uz nebudem jest.. A keddy som to zbadala? Fu neviem presne mozno po 2 mesiach mozno aj menej.. Z bokov aj z pasu som chudla dokopy 20 cm . A tiez som zistila ze chudnem aj vtedy ked som isla do obchodu a zistila som ze potrebujem rifle c 29 alebo 30 hoci pred tym som rifle c 32 nezapla ani keby ako chcem.. A tricko mi islo z velkosti xl na M :)) Takze stalo to za to.. teraz mam 60 a pokusam sa na 55 asi.. Ani teraz nejedavam po piatej a citim ze mam take plochsie brucho a celkovo sa citim lepsie ked nie som velmi najedena.. Takze tak..:) Inak ty mas koko kg??
Podľa mňa si aj v takej psychickej nepohode, sa sústreďuješ iba na váhu a aj preto to nejde dolu, u mňa tiež zabralo nejesť večer, keď tak, len niečo diétne.
Nejest po piatej je pre mna ta najlepsia dieta.. a este nejest sladkosti len ozaj obcas. za rok aj pol je u mna 11 kil fuc... :)))
Ani nejde o dietu ale o zmenu zivotospravy
-odkaz odstránený-. Dal som dole 35 kil.
A s 90 dňovou si neschudla? To sa čudujem. Ja som schudla 10kg. V pohode.