zdravim vas...teraz tak rozmyslam o tom preco ludia nieco povedia a potom to odvolavaju,tvaria sa ze o nic nejde...ved ked raz dam slovo tak to chcem splnit ako nechapem to....pred 5 mesiacmi cca ma nechal priatel...a doteraz mi to este nie je jedno...bolo to strasne tazky rozchod plny klamstiev vycitiek davania falosnych nadeji a vela inych veci....zopar kamaratok mi nieco povedalo a potom uz konali inak ako keby sa nic nestalo...najnovsie aj jeden chalan co uz zopar tyzdnov mi dava najavo ze chce nieco viac medzi nami ako kamaratstvo tak sa fakt snazi o moju pozornost a vsetko okolo toho...a zajtra mal prist za mnou rozlucit sa lebo odchadza na dva mesiace prec. tak mi tvrdil ze ma urcite este chce vidiet predtym..a dnes sa od znamej dozviem ze nepride lebo ma uz iny program a ani mi to nepovedal....ako preco ludia niekedy tak konaju necitlivo ?
same klamstva?:(
tak to je dobre ze si sa vedela nad to povzniest ozaj:)....asi mu muselo trvat dlhsie aby ta fakt o tom presvedcil....ja si napr neviem teraz predstavit niekomu fakt verit ze to mysli so mnou vazne...stale by som mala na mysli a cakala ako keby na koniec na nieco zle...dufam ze sa to casom zlepsi...lebo uz tych par mesiacov je to stale tak isto...
hej bolo to moje najvacsie sklamanie...neverila som uz nikomu...nakoniec ma moj- teraz uz priatel presvedcil, ze on nie je taky...citim sa s nim stastna, ale stale som nezabudla a boli to...
vyse roka???...uff to je dost...asi to muselo byt fakt velke sklamanie...najhorsie je ze to cloveka poznaci a potom uz neveri proste...je to tak...ale neda sa stale neverit lebo to by sme boli asi do konca zivota sami len preto aby sme sa nepopalili...urcite to patri k zivotu...len keby to nebolo niekedy take tazke vyrovnat sa s tym ze hoc mozem byt neviem aka korektna mila a pod k niekomu ...on mi da taku facku obrazne
presne mas pravdu, uplne si vystihla ten pocit...poviem ti...mna to drzi uz vyse roka...neviem sa z toho dostat...stale citim to sklamanie..a ver mi nie si cudna...citim sa/to rovnako
taktiez sa snazim byt uz opatrna...ale aj ked clovek si dava pozor a ocakava to...aj tak to zaboli a aj tak sa citime ako keby sme to necakali....sorky ze tak zovseobecnujem....neviem ci clovek uz musi byt viac sebecky a nemysliet tolko na ostatnych...asi som v tom fakt cudna
ako vidim...nestava sa to len mne...prezila som nieco podobne...aj mna jeden chalan "namotaval" a nakoniec z neho vysiel uplny pokrytec...bola som opatrna,neverila som mu..potvrdilo sa mi to... ale aj tak ma to vzalo a dost sklamalo...
niekedy (s)klamu ludia,od ktorych by sme to necakali. Spoliehaj sa sama na seba a presne ako si napisala, ber vsetko s rezervou
happi....no som si ista...lebo prave o tie kamaratky sa jednalo...nieze mi to niekto iny o nich povedal...a aj ta znama je ista lebo zajtra bude s nim...takze to tiez viem naisto....ale tak vdaka...viem ze niekedy treba brat veci s rezervou asi
zopar kamaratiek povedalo....
od znamej sa dozviem....
si si ista, ze neklamu tito ludia?
ako chapem ze niekedy sa to stane...ved aj mne....ale tak mna v poslednom case sklamalo vela ludi nejak naraz...a uz fakt nemam naladu na to....strach niekomu verit