velmi casto pocuvam na mojom mobilnom telefone(zn.sony ericsson)pesnicky-takmer vzdy cez sluchatka,no a teraz mam problem,ze mi zvuk ide len cez prave,lave nejde!niekedy ked s nim miknem tak na sekundu hraje,ked miknem znovu uz nehraje...ked ho pridrzim silnejsie chvilku ide potom zase nie...cim to moze byt?
pokazene HANDSFREE????
No treba tomu predchadzat tak, ze sluchatka nezamotavat napr. okolo MP3-ky, lebo tym sa zvykne zlomit drotik..ale inak tiez sa mi temer kazde dodzubu:((
mas pokazene koncovky alebo drotiky, nieco v tom bude. ja to mam s kazdymi sluchatkami. uz mi to ide na nervy. osobne si myslim ze do opravy netreba davat pretoze za opravu zaplatis hadam aj viac ako za nove. nemam s tym skusenosti, ale tak to byva so vsetkym. oprava predtsavuje asi 90% ceny novych
Fuu, to ti neviem povedat, ze kolko to bude stat, ale myslim si, ze urcite to nebude tak drahe ako sluchatka...
diki moc:Da myslis,ze kolko to v oprave stoji?neni jednoduchsie rovno kupit nove?
Zlomil sa ti jeden drotik, zato ti nejde...a ked tym hybes, tak chvilami sa ten zlomeny drotik spoji a zato hra...daj to do opravy.
naozaj nik?
PROSIIIM!!!
posuvam