ako ukoncit liecbu?

Príspevok v téme: ako ukoncit liecbu?
veve

caute,mam jeden problem,od februara chodim psychiatrovi a predpisuje mi antidepresiva,ale od augusta ich neberiem.doktor to vsak nevie a stale tam chodim v dobrej viere ze vsak sa mam uz lepsie tak by som tam mohls prestat chodit.ale doktor to tak neberie,ja vsak neviem ci s liecbou mozem len tak skncit,ci to treba oznamit,ci nemusim za to nieco platit,ak skoncim liecbu antidepresivami skor.ide mi o to,ze rodicia nevedia ze tam chodim a ani nechcem aby sa to dozvedeli.co s tym?

mulo

ale povedz je to tak normálne aby si nemyslela, že ti haraší. ale určite jej to povedz. a daj vedieť ako si dopadla. držím palce.

veve

nasi zastavaju nazor,ze co povie jeden to iste by mi povedal aj druhy,tak myslim ze by sa o tom porozpravali a asi by to dopadlo rovnako.inak rodicia su super,len obcas tie ich zastarale nazory..

mulo

ale tak hádam ti nepošle žiadanku keď už si plnoletá. ak máš ale taký pocit tak jediné čo ti môžem odporučiť je fakt jej to povedať na rovinu. to je dosť blbé keď nemáš podporu v rodine. a otec je toho istého nazoru ako mama? ale dobre si urobila, že si vahľadala pomoc.

brunuska

hej aj nasim poslala ziadanku a mala som z toho pruser takze normal na rovinu povedz ze chces skoncit. antidepresiva nic neriesia len utlmuju stav- psychologicka je lepsia-lebo riesi s tebou problem,nauci ta ako ho riesit.

veve

pretoze ked som sa citila zle,pred rokom,povedala som mame ze tam hccem ist a ona bola proti tomu,ale pomoc som chcela tak som tam sla.

mulo

podľa zákona si plnoletá takže by sa to tvoji rodičia nemali dozvedieť bez tvojho súhlasu. to je súkromný psychiater? ak nie je nevidím dôvod prečo by si mala za niečo platiť. ale opakujem je to riziko prerušiť takéto niečo. aj ja si myslím, že viac ti pomôže psychologička ako nejaké lieky. a prečo nechceš aby to rodičia vedeli?

veve

hej citim sa lepsie,ovela lepsie,praveze ja som s tymi liekmi velku zmenu nepocitila,skor som presvedcena o tom ze mi pomohla psychologicka,k nej uz nechodim.no a ako by sa to mohli dozvediet?mam z tej mojej doktorky taky pocit ze ona by mi poslala aj enjaku tu ziadanku alebo co sa to posiela aby som prisla na yvsetrenie ak by som neprisla