u gynekologa

nepodstatne

si si ista? lebo ja sa vazne bojim :) ked ja ho tak moc lubim :) a po roku uz som nedokazala powedat nie :) a nechcem aby som mala zle vies:) dakujem inak:)

ShaulaThalit

Nemas sa coho bat, uz nie si jednak pod zakonom a predsa do miestnosti, kde ta bude vysetrovat gynekolog pojdes sama, bez svojej matky.

nepodstatne

no nie som, chodim s mojimm priatelom uz vyse roka, a prvy krat som snim bola pred 3 týždnami, a akurat ma tam chce vziat, aa ja nechcem aby to wedela, neviem aka by bola jej reakcia, podla mna on by to powedat nemal lebo je to tajomstvo, tak neviem..dufam ze mi vyhovie..:)

alzbee

Predpokladam, ze panna nie si, ked sa obavas, ze sa ho to spyta...ved ona snad nebude s tebou aj pri vysetrovani (lebo keby bola, tak jej podla sposobu vysetrenia hned dojde, ci si alebo nie si panna), cize kludne mozes povedat lekarovi, ze by si bola rada, keby tvoju mamu informoval len o zdravotnom stave a nie o tom, ci si alebo nie si panna...myslim, ze by to mal respektovat. Ale myslim, ze ked jej to lekar nebude chciet povedat, tak jej to aj tak dojde...