baby, nezabijajte ma, ze opat podobna tema, ktorych je tu vela. ja som si ich vsetky prestudovala, ale chcem sa este spytat:
tento mesiac som mala virozu, tak som dost schudla, ale po tyzdni sa mi ulavilo, tak som stratene kila nabrala spat. menzes dostavam pravidelne, zvycajne po 28 dnoch + nejake tie 3-4 dni. lenze tento mesiac mi uz tyzden meskaju. myslite, ze to z toho schudnutia? lenze ja uz som pribrala spat, neviem co este spravit. navyse, mala som naplanovanu dovolenku presne, aby to tak vyslo, ze pocas nej menzes mat nebudem, pretoze ho mavam bolestivy a ani tampony nemozem pouzivat, lebo mi robia zle. k tomu psychika, velmi chcem, aby uz dorazili, lebo inak je cela dovolenka v keli. ach, tak ma to hneva:( navyse, vsetky priznaky uz mam, PMS sa dostavil uz pred tyzdnom, kedy mali prist, trva az dodnes. uz ma to otravuje - druhy tyzden mam bolestive prsia, bolia ma vajecniky, citim sa unavena, boli ma podbrusko, mam stavy placu a radosti. len nie a nie sa spustit menzes. prosim, poradte mi nieco. nechcem to riesit tabletkami na oddialenie, chcem dostat menzes, ale nie vyvolavackou, niecim prirodnym. dnes vecer vyskusam cervene vino + horuci kupel, tak som zvedava. este som sa docitala, ze caj z koprovych semiacok - skutocne to pomoze? napiste mi, ak mate konkretnu skusenost. a hlavne, napiste mi, kde v BA by som tie koprove semiacka zohnala. prosiiiim, moc dakujem!
menzes!
aj ja suhlasim s holahola :-). Som tu len nejaky tyzden, no vsimam si niektorych ludi, ktori su naozaj ochotni aspon kusok poradit. Vdaka za takych, co pomahaju :-)
Mne privola obcas menzes vecsia fyzicka zataz. Takze skus nejake cvicenie, bicykel, cistenie prachu na nedostupnych miestach :-)
jeeej, dakujem holahola:)) ani nevies, ako si ma potesila a zdvihla si mi naladu:) dufam, ze ti dojde menzes co najskor a dovolenku nebudes mat pokazenu kvoli tomu. Uzi si ju:)
kebyze to mas velmi surne,tak myslim ze u gynekologa ti to vedia vyvolat...nemam skusenost ale myslim ze ked poprosis tak ti pichnu cim ti to vyvolaju...
daj si poharcerveneho vina... to vyvolava kramy ... neskusala som ale pocula
dakujem, alzbee:) ty si taka zlata. vsimam si, ze tu na zdravi si ku kazdemu mila a vzdy ochotna poradit, aj ked ten problem je tu omielany uz 1000x alebo aj ked je uplne banalny a podobne. len tak dalej;)
Este si vyskusaj zaskakat, zacvicit-mozno to pomoze:)) a o tom caji z koporvych semiacok som pocula aj ja, ale nemam to osobne odskusane...ja si myslim, ze v BA by si to mohla zohnat v nejakom cajovom obchode, mozno v lekarni...
aspon nieco, prosim