Ahojte ja mam problem so ziarlivostou. Je spojeny s velkymi chvilkovymi nervami, ktore by som niekedy rada zahnala nejakymi upokojujucimi tabletkami viete o nejakych?? DAKUJEM
Potrebujem lieky na upokojenie nervov
www.001shop.cz
kvalita? Bezesporu,zkouším firmu solgar sama na sobě.Drahý pokus :-( ale ono to funguje:-)
můj názor je takový.Vitamíny a minerály nic nezkazíš,ovšem neměla bys kupovat vitamíny syntetické,tam je třeba obsah vitamínu 6-8%,zbytek je dokonce nebezpečný balast.Za své peníze jen kvalitu.Nervy by jsme měli nakrmené,ted je zklidnit.Tady nevím, co už jsi zkoušela.Výtažky z lubovníka bodkovaného,nemusí a taky nejsou spásným řešení.Koupila jsem si všechny co byli dostupné běžně v lékárně a jejich složení mě šokovalo.Jeli rovnou do koše.Tím nechci říct,že byl byl lubovník špatný, jen to co dostaneš v lékárně špatné tedy rozhodně je alespoň u nás.Takže nastuduj si než něco začneš to začneš bezhlavě strkat do úst.Nejdřív bych si asi vyzkoušela nějakou fyzickou aktivitu.Jdi se jednoduše proběhnout a uvidíš co to s tebou udělá.většinou to stačí.Když né, už bych asi zašla se žárlivostí k lékaři.psychiatrovi.Když nic normálního a obyčejně dostupného nezabírá může jít v NEJHORŠÍM případě i o jistý druh schizofrenie.Je to vyjimečné ale měla bys znát všechny možné alternativy.Je lepší si jít zaběhat, co ?
Valerian sice upokojuje, ale zaroven uspava. Odporucam skor aminokyselinu zo zeleneho caju, L-theanine, v davkach 2 x 400 mg.
Valeriana je bylina, ja som ju pila v caji ale to bol taky hnus, ze som to nedokazala uvarit si este raz, tak hnusny caj som este v zivote nepila
B-komplex a vitamin C.:)
flegma, tak to si si dala vazne zabijak :-D no ale treba skusit, ta aspon je volnopredajna.
a co taka valeriana lekarska?
neviem, aky ma ucinok a ci je navykova, ja mala za svoj zivot len jednu tabletku pred obhajobami a nic som nepostrehla :D
preco chces riesit dosledky a nesnazis sa riesit pricinu?
Prosím Vás viete poradiť nejaké tabletky na upokojenie.Poslednej dobe som vkuse podráždená a strašne rýchlo sa viem rozčuliť s maličkostí,vytočí ma hocičo ,kričím potom na deti čo mi je neskor zas luto .Potrebujem niečo čo je vošne predajné.Viete niečo odporučit.Dakujem
tak mozes zacat s STRESVITOM od Walmarku ... ten sa berie kazdy druhy den ... komplex mineralov a vitaminov na stres ...