Potrebujem lieky na upokojenie nervov

ANGEL-DEMON

najväčšia blbosť čo može byť je stres zapíjať alkoholom, to povie každý psycholog aj psychiater... že od toho je len krok k alkoholizmu,..
ale to o životnom štýle je pravda... viem svoje.. mne to tiez pomohlo..
nie nadamro sa hovorí "V zdravom tele zdravý duch.."
ked máš nervy chod si zabehať... mnohím ludom to pomáha...
vyčistí to hlavu... aj mne..

Lentak189

Vy experti čo tu robíte zo seba psychológa sa tu nemiešajte,neviete čo je to stres nervy a pod....Baba tu hladá lieky a nie vaše múdre reči....Ked pozerám tie vaše rady že alkohol,koníček,ovocie zelenina tak podla tohto ste vy neboli nikdy v poriadnych nervoch....Ja už 5 rokov som denno denne v strese a som neustále nervózny že už ani srandu neviem pochopiť...

maria antonia 135

ahojte ludia. mam velky problem. zacnem od zaciatku. spoznala som jedneho chalana zalubila som sa do nho aj on do mna chodily sme spolu 4 roky, a vzali sme sa. bol uplne v pohode kazdy sa nanho chcel podobat boli sme dokonaly par az na to ze zacal drogovat neviem preco. nemal na to dvovod. uz to robi 3 roky a ja mam velke depresie vzdy sa s nim hadam uz som aj na to pomyslela abi som mu nieco spravila. DNESKA MA CHYTIL AMOK HODILA SOM SA O ZEM A ZACALA SOM SI SKRABAT CELU TVAR AZ DO KRVI. CITIM SA ZLE POMOZTE MI. CO MAM ROBIT?

hanka9

No a mimo uvedenych liekov pouzivam obcas pri stiesnenosti, zlej nalade a na upokojenie

poharik prirodneho kvalitneho stareho vinka

alebo poharik originalneho konaciku ( henesy, martel,camus, curvoiser atd)

zdoraznujem len poharik !!!

to je u mna najzdravsi a najucinejsi prirodny liek :-o))

ps2

Nie je lepšie reagovať prirodzene. Chceš byť radšej otupená? Čo to bude za život?
Žialivosť sa nedá liečiť. Aj moja žiarli, tak som jej povedal, že kebyže nejakú ..., tak jej to poviem otvorene. Ale to sa asi nestane. Mám veľa koníčkov:) A u náš ženy nie sú a na net nepôjdem.

hanka9

Ja by som synt. lieky tiez nebrala, to ma len nazov lieky
no v skutocnosti su to castokrat jedy
resp. gebuziny
preto velky pozor na to co kupujeme , ked uz kupujeme!!!

inak z bylin pri nekludu odporucam levandulu, medovku, lubovnik, archangeliku, chmel, lipkavec, lipu, srdcovnik a mnohe dalsie
na zlepsenie a zosilnenie ucinku mozno uvedene kombinovat

P.s- pri neklude spojenom s bolestami hlavy kombinovat s betonikou, rutou a pod.

mimi321

urcite to netreba riesit ziadnymi liekmi, obuv korcule, vytiahni bicykel, chod si zaplavat, zahrat tenis, najlepsie je ist sa "vyboxovat" (mne osobne to pomoze najviac :-) ked uz inak nie, tak skus nejake vitaminy .. napriklad ja beriem tablety aloe vera, obsahuje množstvo vitamínov, ma vela priaznivych ucinkov ... skus si o aloe co to prestudovat www.ajstyl.sk