asi prichytený

Príspevok v téme: asi prichytený
yas

včera sme mali oslavu lebo moja mama ala meniny bolo u nas vela deti a ja som boll na nete a hladal som na googly niečo o torzií semenníka a našiel som stránku kde vystavujú mužský miešok to robi nejak žena ktorá má vlastnú galériu tak som sa rozhodol že si odfotím aj svoj miešok a pošlem jej ho cez mail ale kedze uz sa stmievalo tak som vo svojej izbe nemohol použiť blesk a bez blesku to neslo tak som sa rozhodol že pôjdem do našej pivnice mame pivnice tak v podzemi a máme tam iba malé okienka vo výške hlavy tak som sa začal fotiť ale deti boli všetky vonku sa naháňali a moj bratranec sa potkol a padol rukami do blata tak si ich chcel umyt tak prisiel ku garáži kde máme hadicu ale ked zapol vodu tak tam bol velky tlak a olial si kraťasi tak si ich išiel prezliecť a rovno ku mojem oknu lebo to je tak odzadzu že ho nikto nevidel on ma asi 8 rokov a ja som sa ttam tak fotil a neuvedomil som si ze on tam prišiel až ked som počul buchat topánky pozrel som sa smerom k oknu a on sa vtedy vystrel a pozeral sa dnu ale nevyzeralo to ako keby ma vydel pretože v pivnici bola tma a vonku vydno a máme tam ešte aj záclonu ale veľmi som sa zľakol a aj keď niečo videl tak sa bojím žeby to nikom nepovedal keď som ho uvidel tak som si rýchlo kľakol ale miešok som mal príliš ovisnutý tak sa mi dotkol dlažby na podlahe ja som sa zľakol že niečo pomne ide alebo čo a som rýchlo vyskočil a v tom som si natiahol nohavice a vystrašil som ho skríkol som že čo tu robíš skoro sa posral ale ja som bol opretý o pneumatiky a asi mi bolo vidno rozopnuté kraťasi no a teraz neviem či vie čo som tam robil alebo ne ale ani som sa neukájal ani nič iba som si fotil miešok ale no domyslieť s už mohol hocičo napíšte aj vy nejakú takú príhodu a k tomu napíšte ako ste sa s nou vysporiadali

preboha

nehnevaj sa, ale bodky alebo ciarky by si teda mohol pouzivat....no ale beriem to, si asi celkom zmateny z toho vsetkeho. podla mna osem rocne deti su uz celkom vyspele, ale podla toho co pises, on sam nevedel co si ma o tom mysliet. chlapec na to zabudne neboj sa nic.