ako mi poradite skušala som to vyprať vo vani ale nič.. skúsim to nechať ponorené aj cez noc.. no neviem či to pomôže nejaké triky.. idem na dovolenku a nechcem aby mi od toho zapáchali veci.. alebo keď otvoria kufor(od auta) aby taký pach od môjho kufra dakujem za pomoc....
Kupila som si kufor. Strašne pachne ako dostať ten pach preč ak vetranieNepomáha
pri novom kufri sa mi nic take nestalo
toto sa mi nikdy nestalo ale zase kufre kupujem zásadne len tu www.najkufre.sk
Ja mám plastový samsonite, kupovali sme ho v dobrej cene na najkufre, tak skus pozret. za mna je plastovy proste lepsi, odolnejsi :)
záleží, či chceš látkový, alebo tvrdý plastový?
aky je podla vas najlepsi kufor? tiez si bude novy kupovat a nechcem aby sa mi toto stalo... diky
papili má pravdu, tie voňavé vrecúška by mohli pomôcť - napríklad levanduľa má výraznú, ale príjemnú vôňu.
toto sa mi nezda! ako detektiv oriesok vyhlasujem, ze tu nieco smrdi!
uz sa tu pytali ako odstranit pach z perinaka, z topanok, kufra...
tie veci co tam budes davat zabal do igelitu, podla mozno co najviac vakuovo, pripadne do viac vrstiev
aj my sme kupili pred 3 rokmi kufre ked sme leteli na dovolenku a tiez uplne zapachali.zapachaju aj dnes po 3 rokoch ani my sa toho nemozme zbavit
papili,co sa na tom neda predstavit?Proste ho tam polozila a to vnutro namocila vodou,nejako ho tam postavila,poleziacky,nabok,ci je vacsi,ci je mensi.Nemyslim si,ze parfem je dobry napad,iba to pomiesa tie smrady a to bude horor.
Kufor, ja by som to asi nechala vetrat, abo to predrhla mokrou handrou pod vodou s pracim praskom a nechala by som to otvorene na balkone/v zahrade asi celu noc, alebo sa skus poradit v drogerii?