ahojte, prosim vas o radu, strasne by som chcela mat blond vlasy, teraz mam tmavu hnedu a tu by som zosvetlila hustym melirom, chcela by som totizto dostat z tych tmavych svetle ale neviem ci sa mi to bude hodit..mam uplne svetlu kozu obcas trochu docervena a zelene-zelenohnede oci. kamoska mi povedala ze sa mi to nehodi, ze mne idu skor tmavsie farby naco som jej povedala ze preco mi potom priroda dala svetle vlasy :D tak bola ticho. no svoje vlasy mam taky spinavy blond, svetlucka hneda. tvar mam okruhlu. co myslite ako to bude? dakujem
Ako na blond vlasy
nie je pravda ze meliry nicica vlasy - niekomu to sadne,niekomu nie. ja osobne mam prirodzene spinavy blond,kedysi som mala tmavu cokoladovu a po 3 rokoch som isla spat na melir a nepostrehla som ani jediny raz,ze by mi to nejako znicilo vlasy.kadernicka ma vzdy pochvali,ake mam kvalitne vlasy,a to si okrem meliru aj zehlim. treba pouzviat sampon, zakazdym masku (nechat aspon polhodinu),balzam a taky ten fialovy sampon.pri tmavej farbe (ktora mi absolutne nepristala) sa mi priseren farbili vlasy a melir mi praveze pomohol - vytahuje tu mastnotu a vlasy mam akurat. ale ako vravim, kazdy ma ine vlasy a sadne mu nieco ine:)
tiez som mala blond vlasy, pouzivala som drahe ze vraj setrne farby, masky, sampony proti suchym vlasom... ked boli blond nevyzerali suche ani poskodene. no asi po roku som sa prefarbila na hnedo a az teraz vidim ake su vlasy. uplne bez lesku, suche, ako metla.. pri korienkoch kde mi vyrastaju moje vlasy, ktore neboli na blond farbene su pekne leskle. takze blond nikdy!
ahojte ja som donedávna bola blondína.moja vlasy sa totálne zničili a už nikdy nebudú ako kedysi.neriešte až tak to či sa vám to bude hodoiť,pretože ono ide aj o to že či chcete zo svojich vlasov metlu a ste ochotna do toho investovať toľko peňazí, a keď sa aj rozhodnete podstúpiť zmenu mne to trvalo asi trištvrte roka.melíry,melíry,melíry ,menila som kaderníctvá a to tiež nebolo bohviečo, pretože v každom mi chceli robiť niečo iné a mňa to už prestávalo baviť predsalen som postúpila melíry farbu melíry atd. baby radím vam ak chcete pôsobiť ako blondína a máte tmavé vlasy ono sa to dá ale to zafarbovanie vzrastených vlasov vás restane baviť dala som si tmavohnedú palette a teraz chcem naza bledé vlasy ale už nie takú blond nadarmo si vlsy zničíte.stačia také 3husté melíry a budú vám hovoriť blondínka už po 2. ;)veľa šťastia a mňa trápi že už ani neviem čo s tou metlou na hlave urozbiť cem byť blondinka ale už lentá s melírom a držím vám palce ale teraz top už aj tak moc neletí veľa blondíniek chce ísť na hnedo a keď už o tých farbách prosím vás nikdy si nedajte čiernu nezbavíte sa jej
ziaden nazor?
ahojte baby
ja mam opacny problem.
uz dlhsie sa pohravam s myslienkou,ze by som si dala tmavsie vlasy.
mam svetlu tvar s pigmentovymi skrvnami,modre oci a moje vlasy su tmavsi spinavy blond a mam v nich strieborny melir.takto to nosim uz dlhe roky a v poslednom case velmi myslim na nejaku zmenu.
myslite,ze by som sa mala do niecoho takeho pustit alebo radsej nie?
poradte dakujem.
Ahojte,
podla mna sa cez net az tak dokonale poradit ohladom farby neda. Aspon by ste mali vidiet fotku. Ja som kadernicka a vizazistka uz roky, ale len tak od buka strelit co by komu pristalo by som si netrufla.
Farba oci je jedna vec, ale plet a celkovy vzhlad je vec druha. Takze podla mna je idealne najist si skusenu kadernicku a dospiet k zaveru u odbornika. Neche v ziadnom pripade brat niekomu jeho nazor, urcite je vela ludi s dobry vkusom a pohladom na vec aj medzi neodbornikmi, ale aspon by ste mali vidiet cloveka na fotke. A to tiez musi byt dobra fotka.
Prajem vam pekny vikend.
Karin
MIŠKA MALA SOM TAKY ISTY PROBLEM AKO TY...SKUS DLHODOBO UŽIVAT ZINOK, VASY SI DAVAJ PODSTRIHAVAT, KONDICIONERY POUŽIVAJ LEN NA KONCEKY VLASOV A ZAKUP SI ŠAMPON Z LEKARNE PROTI VYPADAVANIU VLASOV A AK FARBU URCITE NIE CHEMICKU
A iny odtien ako svetlohnedy by si na vlasoch nechcela mat???
Velmi pekne a prirodzene odtiene mozes dosiahnut aj pouzitim cisto prirodnych praskovych farieb:)
Naviac sa ti vlasy s prirodnymi farbami plne zregeneruju a ozdravia:)
Urcite by sa ti hodila aj svetlohneda farba na vlasy v kombinacii so zelenohnedymi ocami:)
Ja osobne by som ti ale chemicke farby neodporucala. Vlasy su po nich po nejakom case dost presusene, porezne a stracaju lesk. Navyse chemicke farby urcite neprispievaju k hlbkovej regeneracii vlasov.