Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Láska na dialľku

Príspevok v téme: Láska na dialľku
majkacik

Čo si myslíte o láske na diaľku????Pochádzam z Prešova a môj priateľ je z Trnavy.zoznámili sme sa cez internet a poznáme sa už vyše rok.Hoci sme sa videli iba 3 krát....chodíme spolu,každý den si telefonujeme,hovoríme si všetko,aj po intímnej stránke,...teda z mojej strany je to na sto percent,ale...niekedy mám pocit,že mu neverím.budúci rok idem k nemu bývat,2 roky doštudujem kvôli nemu externe....ale...neviem,či robím dobre,hoci som o tom premýšľala dlho a poriadne a...ale bojím sa...Niekedy sa cítim ako idiot,že kvoli mužovi nechávam denné štúdium ,teda 4 a 5.ročník a pritom ma to tak veľmi baví,ale.,..do vztahu sa musí investovať hocičo..Už viackrát som sa presvedčila o tom,že je spolahlivý,ale...čo ak sa nám to niekedy vymkne z rúk??Poradte mi,čo si o tom myslíte?Veľmi pekne Vám Dakujem:-))))))

alzbee

Ufff, no ist byvat k "priatelovi" s ktorym si sa videla trikrat je podla mna dost velka odvaha a hlavne obetovat kvoli nemu denne studium, ktore ta tak bavi...ja byt na tvojom mieste, tak urcite do toho nejdem. Osobne si myslim, ze vztah na dialku moze fungovat, ale iba v tom pripade, ked ti dvaja predtym boli spolu casto a z nejakych pricin sa museli od seba odlucit a ist kazdy inam...tam este pochopim, ze im to i napriek tomu funguje, lebo proste sa poznaju a vedia, ze chcu byt spolu. Ale ked si to tak vezmes, tak ty naozaj nemusis vobec poznat jeho pravu tvar...este si to premysli.

karotkaa

Ahoj, tiez som prezila lasku na dialku. Mimochodom som tiez z Presova, on bol zo stredneho Slovenska - mne sa tiez zdal mily, laskavy, pozorny, ale len do istej doby. Chodit spolu rok a vidiet sa LEN 3x je podla mna dost malo na to, aby ste sa SKUTOCNE poznali. Vies, cez sms a internet sa toho da naklamat az az - vlastna skusenost. Len ma mrzi, ze ja som zbytocne "investovala" do vztahu svoju energiu, cas i peniaze ... a on sa vyfarbil az po 2. rokoch. PReto ti z vlastnej skusenosti hovorim, ze ja osobne na lasku na dialku NEVERIM. A ako ti tu uz pisali predo mnou - SKOLA ti ma byt prvorada. Myslim, ze je to prilis velka obet pre niekoho, koho si videla len 3x v zivote a to aj napriek tomu, ze si volate, pisete ... a este ked hovoris, ze niekedy mas pocit, ze mu neveris... Rozhodni sa spravne. PA

1eny1

Mohla si ešte doštudovať, je to ešte dva roky ale prejsť externe ťa to bude aj niečo stáť, jednak poplatok za štúdium, cestovné, dochádzanie a kopec času, čo by ti mohlo časom začať liezť na nervy a aby sa nestalo to, že prerušíš...čo by bola škoda. Sama sa nevieš rozhodnúť, mam pocit,že ani nechceš ale robiš ústupky.Si na pochybách. Viem láska víťazí nad rozumom. Nie je nejaká možnosť , žeby on prišiel k tebe. Možno aj s prácou by to bolo horšie ale čo ak by sa mu to podarilo niečo tu si nájsť.

ehm

duffel to povedal trošičku tvrdo ale má pravdu...škola je prvoradá, nepokaz si to...všetko opakujem všetko ostatné má čas...ak sa milujete tak to zvládnete aj napriek diaľke...určite si urob školu a nevymýšľaj o externom štúdii

Najčítanejšie články