Vcera som si pozrela na stranke STV archivne zaznamy relacie Test magazin. O svoju plet sa staram a aj ked nie som ochotna plieskat horibilne sumy, na kozmetiku si potrpim. Zaujimalo ma preto, ako obstali mnohe znacky vo svojej ucinnosti. Dozvedela som sa, ze kremy na celulitidu nemali ziaden efekt a mali rovnake ucinky ako klasicke telove mlieka- testujuce isty cas udajne skusali na jednu nohu anticelulitidny a na druhej strane obyc. krem bez toho, aby o tom vedeli. Vysledok bol rovnaky a v niektorych pripadoch po klasickom mlieku este lepsi. To iste plati o kremoch na ruky proti stareckym skvrnam. Ani jeden udajne neobstal a skvrny neodstranil. Pri Make-upoch,ceruzkach i kremoch boli kvalitnejsie a lepsie drzali tie cenovo dostupne ( Rimmel, Maybelin, ci Loreal ) ako mnohe ine a pekne drahe. Napr. Helena Rubinstein, Clarins ci ine boli casto s najslabsim hodnotenim. Mnohe si myslime, ze pri znacke platime za kvalitu a ...Tak ako ked mi vydrzi lak na nechty z Lancome z vecera do rana a potom sa supe a pritom stoji aj 25 € obycajny za 3 € ovela dlhsie....
Test magazin na STV - kozmetika
dá sa na výsledky www.testmagazin.sk spolahnúť? myslíte, že sú objektívne?
presne tak. častokrát platíme za meno a značku, pričom kvalitné sú aj tie lacnejšie, treba si len nájsť, čo komu vyhovuje. ja mám výborné skúsenosti so značkou Balea.