ako sa vyrovnat s rozchodom??:((

Reventon84

Ja Ta viem presne pochopiť. Zažívam to isté. Ja som mal vzťah 7 rokov, prišiel som takmer o všetko, tiež cítim obrovskú nenávisť a vlastne ju mám aj rád. Neviem čo ti povedal, že ste sa museli rozísť, ale radím ti ak by to mala byť len malichernosť pre ktorú prídeš o svoju lásku, nerob to. Ak máš ešte možnosť vrátiť sa k nemu, urob to. Vydiskutujte si to ako ludia. Každý človek má chyby aj keby si si neviem koho našla, nikdo neni dokonalí. Ja už takú šancu vráťiť sa k mojej nebudem mať, mna nehala za iného.
Držím ti palce, dúfam že sa správne rozhodneš, nech už urobíš akokoľvek.

sin

anka21 jednoducho ti nic ine neostava, len sa zabavit inou cinnostou. Sport a kamarati su najlepsi. Proste vsetko to, co bolo povedane aj v inych prispevkoch na podobnu temu. Jeden taky nieje ani stary. Pozri nizsie prispevok "Ako co najrychlejsie zabudnut" Ja len pritakavam ;)

karco

anka ak mas pocit, ze ten vztah ti nic nedaval, ze ta partner nerespektoval tak je asi lepsie ked skoncil. aj ked je pravda, ze rochod boli. hlavne ak je to po tak dlhej dobe. ale co boli to preboli.

anka21

mmmmm ty si kto???niesi nahodou m3m???alebo mas podobny pripad ako ja???ja by som sa rada o tom porozpravala, ale on ma nepusti ku slovu a vsetko co poviem, je podla neho zle, a ze vytahujem zbytocne veci, lenze ja nemozem byt stale ticho, o problemoch sa ma podla mna hovorit, inak nikdy neprestanu..ale s nim sa vobec neda rozpravat..

_

riad sa srdcom a nie logikou, lebo iba vtedy budes stastna!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ked ho lubis tak preco to koncis?? ublizujes tym hlavne sebe a jemu tiez. mozno mu chces podvedome vratit tu bolest co ti sposobil, ublizit za to co ti povedal, ale naozaj ho chces kvoli tomu aj stratit?????? radsej sa spolu este porozpravajate, to chces len tak zahodit 5 rokov? vies kolko ludi nevydrzi byt tak dlho spolu a este aj po takom dlhom case sa lubit??? nejde o to ci bol tvoj prvy.. mozno si na prvy krat nasla toho praveho.. (lepsia je kvalita ako kvantiata), on to mozno tak nemyslel co povedal. mu povedz co ti vadilo a ze ho stale lubis!! nech sa pokusi zmenit spravanie voci tebe. este nie je vsetko stratene a mozes mat super vianoce, no zalezi to len na tebe. ci chces byt radsej smutna, sklamana a bez toho ktoreho lubis? ten rozchod bol na nieco dobry, aspon ste si uvedomili ze sa stale lubite a chcete byt spolu. som prezil nieco podobne, som ju nechcel ani vidiet,nik mi tak neublizil ako ona :( ale uvedomil som si ze je pre mna vsetko, odpustil som jej a dali sme sa zas do kopy. ten rozchod nas spojil este viac. sme si odpustili a zahodili za seba to co bolo, ved spolu je nam krasne :)

karco

takze teba to predsa len trapi. no na to asi nie je nijaky navod. casom ta to urcite prejde. no ale vyhybat sa miesta, kde by si ho mohla stretnut a odputat svoju pozornost od myslienok na neho - hudba, zabava,...

gomez

Všetko prvý krát viac prežívaš: prvý sex aj prvý rozchod. Ale nezúfaj, zíde z očí, zíde z mysle. Príde iný princ, iný sex, práca, kamaráti, alkohol, večierky, silvester, lyžovačka...
Budeš si môcť vybrať. Ale vyberaj s rozumom aby ti momentálny stav nezdeformoval pohľad.