Som nedokonala

Príspevok v téme: Som nedokonala
nedokonala

Ahojte, mam 23 rokov a pripadam si otrasne.Hanbim sa chodit v plavkach, preto radsej nechodim na kupaliska, nejdem ani s priatelom na dovolenku, vobec pred nim nechodim uplne naha, vzdy sa niecim zakryvam, nechodim pred nim ani v spodnom pradle.
Ja uz neviem co mam robit, aby som sa citila sebavedomejsie.
Meriam 166cm a vazim 61kg. Moje miery su 95-70-95.Zdravo sa stravujem,cvicim no uz nechudnem. Chudla som z vahy 76kg, no aj tak si pripadam len trosku chudsia ako predtym :-(

ninana

nedokonala,ja tiez vazim 61 kg, meriam 170 cm, prsia 97, pas 70 a boky 90 a vobec nemam pocit, ze som tucna. pravidelne sa stravujem, nejem sladkosti, mastne, cvicim, beham, sutazne hram volejbal, pijem vela vody,... nikdy som sa necitila lepsie. bud spokojna sama so sebou. maj sa rada.

majkaaaaa

prebohaaaaaaaaa na toto musim jedno povedat rozmaznanost a nevediet co zo sebou predstav si ze niektory ludia,vobec nemaju vahu a su spokojni,a na margo toho pres tak v ociach chalana si nadherna aj bez make-upu a aj s jebakmi a neviem cim:))takze neries to!!cvic a pojde to samo dolu

Aduliena

Nedokonalá, vieš, nikto nie je dokonalý. Je dosť smutné, že sa takto správaš pred svojim priateľom. On ťa iste miluje takú aká si. Samozrejme, každá žena na sebe vidí nejaké nedostatky, ale ver, že muži sa na to pozerajú inak. Milujú nás bez ohľadu na to, či máme nejaké to kilo navyše, celulitídu alebo vyrážku na tvári. Je to normálne, aj oni majú svoje nedostatky. Mne môj priateľ povedal, že v jeho očiach som dokonalá tak aká som, a je jedno, či mám o kilo viac, páčim sa mu taká aká som. Tak ak ťa priateľ miluje a ty miluješ jeho, nezaoberaj sa stále tým, či máš o kilo viac alebo nie, užívaj si život a teš sa z maličkostí.
A ešte jedna vec: Jedna lekárka v telke hovorila, že nie je vždy dôležité to, čo ukazuje váha, oveľa dôležitejšie sú centimetre v páse, v bokoch, stehnách.