Nemôžem sa najesť

Príspevok v téme: Nemôžem sa najesť
tome12345

Prosím potrebujem poradiť. Nikdy som nemal podobné problémy, ale posledné roky mám veľký problém normálne sa najesť keď mám niekam cestovať. Niekoľko dní pred cestou mi začne zvierať hrdlo, stiahne sa mi žalúdok, celý som rozstrasený, buší mi srdce a najmä po ránu na napína na vracanie a nemôžem skoro nič jesť okrem teplých polievok už som z toho na nervy. Problémy pretrvávajú počas celej dovolenky a ustúpia až keď mám cestovať naspäť domov. Doma som už v psychickej pohode a normálne sa najem. čo s tým?

00000000001

mariaa
psychológ nepredpisuje lieky ale psychiater! a áno máš pravdu sú návykové alebo teda drvivá väčšina preto je potrebné si dať predpísať práve také čo sa neužívajú stále ale berú sa len v prípade núdze ako napríklad keď má stres z cestovania a nevie čo ho môže čakať, je v neznámom prostredí, bude brať tie lieky len vtedy. Dajú sa pod jazyk a rýchlo zaberú. Alebo potom si môže pýtať injekciu, tá je tiež veľmi dobrá na ukľudnenie.
NIe som proti vitamínovým doplnkom a rôznym čajom. Samozrejme môže skúsiť, len rozdiel je v tom že lieky zaberú okamžite.

RNG

na "cestovnu horucku" je dobry stress B, dumbier a DGL.
Ked to nie je dost, tak je narazova davka SJW,5-HTP, SAM-e, L-DOPA, GABA....
Pozti do temy depresie, tetanie atd. Odporucam kazdemu brat lecitin a rybacie oleje , to robi na nervy kazdemu dobre.

Skor, nez siahnes na navykove chemicke drogy, ktore maju plno skodlivych postrannych ucinkov, treba brat neskodne potravinove doplnky. Velkej vacsine to pomoze a staci.

[zruseny12]

00000000001
vies ide o to,ze tablety,co predpisuje psychol.su navykove a naco pouzivat nieco,co je navykove a aj maju vedlajsie ucinky...
ale aj tak koneckoncov,urobi si co bude chciet TOME12345...je to len na nom...

00000000001

mariaa
jasné, riešení je mnoho, ale toto je najrýchlejšie a najúčinejšie riešenie...ale kľudne môže vyskúšať aj to čo si mu odporučila ty :)

[zruseny12]

ja by som ho hned neposielala k psych.ved je to len stress z cestovania atd.
ked je inak stale v pohode...
tak stale pred cestou si daj na ukludnenie nejaky B-komplex,PERSEN FORTE je dobry na ukludnenie,aj caj z LIPY je velmi dobry na stress a strach,a hlavne sa ukludni....ved ides na dovolenku nie na popravu...
inak tiez som stale ked som mala cestovat som bola nervoznejsia,ma to viac ludi.../cestovala som casto/
nemusi sa hned nacpavat liekmi-chemiov...
alebo necestuj/nechod na dovolenku/ak ti to nerobi dobre...

00000000001

všetko je to o psychike. Takže jediné riešenie (rýchle) je zabehnúť si ku obvodnému alebo psychiatrovi a pýtať si lieky na ukľudnenie. Nemusíš ich užívať stále, len vtedy keď ich budeš véééľmi veľmi potrebovať. Keď ti bude najhoršie, zaberajú rýchlo, v priebehu pol hodiny sa ti uľaví a ukľudníš sa.