V posteli som ho nazvala inym menom

Príspevok v téme: V posteli som ho nazvala inym menom
Ema132

ludia poradte mi co robit:( citim sa strasne zle.. mam priatela uz viac ako dva roky, mame spolu uplne nadherny vztah..z celeho srdca ho milujem a na inych chlapov ani len nepomyslim a stala sa mi taka vec ze som mojho priatela v posteli nazvala menom mojho kamarata... s tym kamaratom sa poznam uz roky a nikdy sa mi nepacil, nikdy som ho nelubila, nikdy ma nepritahoval.. ja sa nechapem a moc ma boli, ze som ublizila mojmu priatelovi..je mi z toho zle..ako mu to mam vysvetlit ze vazne neviem preco to bolo, ze o ten kamarat ma vobec nepritahuje..? ako mu to povedat aby mi veril..? ako ho ziskat zase tak blizko ku mne ako bol predtym..?:(

krečmer

mne sa to stalo predvčerom a rozišli sme sa,...dva dni pred Vianocami,..pomenovala som ho iným menom,,...v práci pracujem len s mužmi,denne ich zdrobnelinami volám xykrát,..a doma sa pomýlim,..ale u nás v rodine sa to stáva pričasto,ja si pomýlim mená i kamaratok,tak i sestry,mama,babka,..doslova ich voláme ako chceme,..ale nerobíme to naschvál,...priatela milujem,žijem len pre neho,ved to musí cítit,že je to tak nie sa hned rozchádzat,..

co uz?

nic si z toho nerob, pokial ta miluje, tak pochopi, ze si to nemyslela inak.
mna moj manzel raz oslovil menom svojej byvalej a vlastne sme sa na tom aj dobre pobavili. bola som si ista, ze ma miluje a zaroven som si bola vedoma toho, ze so svojou byvalou prezil nejaky ten cas, tak mi to prislo aj normalne, ze vlastne o nic neslo.
neboj, vsetko bude ok, len to zbytocne nerozvijajte tu temu, pokial je partner nejak ziarlivy

dardulia

Mne sa to stalo naopak. Vyletelo to priatelovi. Dostal pracu a cely den som ho pysne aj zo srandy oslovovala pracovnou poziciou. To iste aj vecer v posteli, ked sme srandovali. Ja som bola trochu chora, tak ma chcel "prezriet" a obcas ma oslovoval mojou pracovnou pozicou. No potom sme sa vymenili a isla som sa venovat ja jemu a oslovil ma, ci si idem "pani doktorka" obzriet aj ja jeho. Bolo by to mile, ak by jeho byvala nebola lekarka. Bolo to kratko po ich rochode a BUM! On to mozno tak ani nemyslel, ale stacilo slovo doktorka a bolo. Nastala sekunda ticha, ale zachranila som ho, akoze to bola len sucast hry a minulost mi nenapadla a pokracovali sme. Ibaze u mna nastala potom totalna depka ci nemyslel na nu atd. Den som sa trapila, az som sa priznala. Povedal, ze myslel pri tom na mna a viac sme to nerisili. Uz sme spolu dlho stastny, ale neprijemne to bolo pre oboch no viac sa to nezopakovala a uz som na to v podstate aj zabudla.

lyzicka

ved mu to presne tak isto vysvetli, a bude... podla mna to nie je az taky problem... a kup mu fajnu cokoladku :-P

ramirka

no stat sa stalo...urcite ta to velmi mrzi hlavne ak je to vlastne uplne bez priciny...tak ked vies ze to priatela az tak nenastvalo a veri ti preco ta to tak trapi???
a zase musis si uvedomit ze keby to tebe povie tvoj priatel v intimnej chvili a oslovi ta inym zenskym menom asi by si tiez nebola z toho nadsena...dokonca by si reagovala podla mna este sto krat horsie lebo je to zvlastne a vzdy sa potom za tym nieco hlada podla mna..je to taky signal ze clovek ma v hlave toho dotycneho..asi...
no a kedze ty vies co bolo pricinou priatel to berie sportovo tak sa netrap..

Ema132

dakujem, aspon niekto sa nasiel, kto ma aspon trochu chape... on mi aj povedal, ze no to az tak moc nenastvalo kedze islo o tohto kamarata..kamarata, ktoreho pozna a vie ze by som s nim nikdy nic nemala...ale ide o ten princip...viem ako by som sa citila kebyze sa to stane jemu:(

usiak

Ja by som to na jeho mieste pochopil, to sa moze stat, ze sa clovek pomyli. kolkokrat som sa aj ja uz pomylil, aj ked nie zrovna v takejto situacii s priatelkou, ale tak omyl si situacie nevybera, jednoducho sa stane :)
A myslim, ze pricinu si sama velmi dobre nasla a nie su v tom ziadne city ku kamosovi.