Ahojte ľudia.. niekedy (raz za 2 týždne) ma z ničoho nič prepadnú take depresie, že som bezvýznamná, môj život nemá cenu, zmysel, všetko ma štve, chcem byť sama niekde ďaleko, chcem sa rozísť, chce sa mi plakať.... bože mám 22 a chcem aby to už skončilo.. skončí to niekedy??? keby som mala aspoň sa komu zdôveriť... HAK ani nič iné neužívam
depresie
tpch suhlasim
"Oplut" sa da kazdeho na pomerne volnom fore, ale rad by som videl konkretny pripad toho zavadzania.
Asi ti ho nebude tazko vyprodukovat, ked podla teba to robim casto???
Inac ja tu uvadzam skoro vzdy spravy od roznych lekarov, tj podla teba teda oni zavadzaju. Neviem, na akom podklade to tvrdis, rad by som sa od teba poducil, hahaha.
Dost divne reagovat na prispevok spred dvoch rokov.A medzi nami-aj ty casto zavadzas, RNG...
Bruno 333, nezavadzaj. Antidepresiva su chemikalie, ktore maju okrem navykovosti hromadu zlych postrannych ucinkov, na to si staci precitat pribalovu listinu a poznamku na nej, ze to nie su este vsetky mozne skodlive ucinky.
Camelka odkial si,možem vedieť?
Ak máš naozaj také problémy ako píšeš, mala by si to riešiť s odborníkom-psychiatrom, antidepresíva sú najlepšia metóda ako odstrániť depresie, nemajú vedlajšie účinky ani nič podobné. Nepomože Ti ani článok, ani jič iné tak účinne ako odborná pomoc. Potom druhým pilierom može byť psychológ.
B.
Ja som mala donedavna rovnake depky z celeho zivota - nic ma nevedelo potesit.
Kamaratka mi poradila - ze pri depkach uzasne pomaha riadny aerobny pohyb - beh, korcule, akykolvek sport, pri ktorom sa zadychate a unavite. Po fyzickom vypati proste nikdy nemam depku .
Velmi odporucam precitat jeden motivacny clanok - tu -odkaz odstránený- , v ktorom sa pise, ze pravidelne cvicenie zmierňuje depresiu rovnako účinne ako antidepresíva!!! - pretoze vyvoláva vyššiu tvorbu sérotonínu a noradrenalínu – neurotransmiterov v mozgu, ktoré zlepšujú depresiu.
Camelka, mas to fakt tazke, ja neviem co by som robila.
smutna1, tiez mavam depresie, obcas su dobre dni a niekedy je to so mnou take zle, ze nechcem nikoho ani vidiet, nic ma nezaujima a v nicom nevidim zmysel, zivot ma nebavi. z nicoho sa netesim. a prave teraz, uz par dni som v takej hlbokej depke...uz len cakam, aby nieco dobre prislo, ze sa trochu vzchopim, lebo mi to udiera uz riadne na hlavu.
ahojky smutna1,ja mam36rokov a tiez mam depresie , nemam nikoho komu by som sa zdvoverila,na odbornika nemam cas,mam dve male deti,moj muz urobil nieco velmi zle,skoro sme kvoli nemu prisli o byt,odisiel do zahranicia,zo zaciatku bol v tel.kontakte a teraz mi poslal len sms.vraj ZBOHOM,splacam hypoteku vychovavam deti,a neviem co bude dalej,mam stavy ked bud stale upratujem,alebo nerobim vobec nic ,ako dalej?????????????