alkohol

Príspevok v téme: alkohol
aknah

S priatelom sme spolu 2,5 roka.Dlho predtým sme boli najlepší kamaráti. Vieme o sebe dost vela, a nikdy nepatril medzi tých "kludných" chlapov... az viete co tym myslim. Ked sme sa dali dokopy,zostal kludny, povedala by som taky rozumny, dospelejsi. Ale ked ideme na nejaku party, kde samozrejme je aj alkohol tak sa ho chyti velmi rad. Stane sa to síce RAZ ZA POL ROKA, ALEBO RAZ ZA ROK , ale naposledy ked sa napil, (pričom som ho nedokázala zastavit v pokracovani pitia/ bol na mna dost arogantny a neprijemny. Ja som mu dala prvý krát facku a odišla som. On je za triezva velmi milý, pozorný, proste hotove zlato, ale toto ma velmi trapi. Na druhy den som mu povedala, ze ak su da este raz co i len kvapku, ked aj sampanske na novy rok, ze sa s nim rozidem. Odvtedy, mozem povedat ze odmietol zakazdým. Ale myslíte ze mu to vydrží? Ja sama neviem, len dúfam. Kupili sme si byt, a akurat sa budeme stahovat, a chceme si zalozit rodinu. Ale ako mam mat istotu ze po alkohole uz naozaj nikdy nesiahne?

sisinaaaaa

aknah,myslim ze Ti rozumiem.On sa nevie ovladat ak si lizne,tak preto ten zakaz.Podla vlastnej skusenosti viem,ze sa to bude opakovat.Ak by sa vratil cas,riesila by som to urcite rozchodom,kym sme nemali spolocne zavazky.

usiak

aknah:
v kazdom pripade sa maj na pozore. A ak by sa to pocas vasho spoluzitia stale opakovalo a stavalo sa to neznesitelnym tak necakaj ani chvilku a rozid sa.

Catrina

Ja tiez suhlasim s hujerom. Mal by sa naucit pit s mierou, aby sa neozral jak diva svina. Kazdy sa vtedy sprava inak a u neho je bohuzial problem, ze je na teba arogantny a neprijemny. To by bolo neprijemne kazdemu, to je jasne. Porozpravaj sa s nim, ale nezakazuj mu pit ani kvapku, skor ze si nezelas aby sa niekedy tak spijal a este bol potom taky zly na teba.

kajushka

lol...kazdy by mal vediet kde je jeho hranica, a nemal by byt odkazany na to aby mu ju niekto urcoval.. to ze mu zakazujes alkohol neznamena ze si ho neda ked bude chciet a to moze viest ku tomu ze ti bude casom klamat... a nemylsim ze je taky ozran ze mu mas co zakazovat ... jeho spravanie ste mali prekonzultovat inym sposobom, neviem , moj chalan sa tiez raz tak opil ze som mu povedala ze este raz sa takto ozere tak s nim koncim ale to bol na supy a spraval sa ako debil, ale vyzehlil si to... odvedy sa tak neopil.vlastne stale ked pije vie kedy ma dost a nestraca pojem o tom co rozprava a podobne a ked sme spolu a poviem mu ze uz staci tak staci.. a este sme mladi , vo faze uzivanie si roznych akcii a podobne

alzbee

Suhlasim s hujer...trosku prehnana podmienka podla mna, co si mu dala. Myslim, ze od nejakeho tazkeho alkoholika je naozaj na mile vzdialeny, kedze si vypije max. raz-dvakrat za rok...ja byt na tvojom mieste, tak bud s nim nejdem nikam, ked viem, ze bude pit a ze vtedy je agresivny alebo ho poprosim, nech to neprehana...a az by to prehnal a bol zase agresivny na teba, tak by som niekoho poprosila, aby to kameroval na mobil a na druhy den mu to ukazala, aky je sprosty, ked si vypije.

hujer

To myslis vazne? Vacsina mladych ludi sa opija kazdy vikend, niektori aj omnoho castejsie...On sa opije raz za pol roka - rok a ty mu povies, ze si nemoze dat ani pripitok sampanskeho na Silvestra?
Ved je uz dospely chlap, zodpovedny sam za seba..Na tvojom mieste by som mu skor povedal, ze este raz sa opije a bude na teba taky neprijemny, tak mu das koniec..Nie ze si nemoze dat ani pripitok sampanskeho..