takze prezila som s jednym chalanom (18) nadherny vecer ale na druhy den uz bol ako vymeneny..nevie mci preto ze v ten vecer sme boli opity a na druhy den uz nemal na nic odvahu..ale ja naozaj neviem co si o tom mysliet...(mam 16)...vcera sme tiez boli spolu von boli sme sa prejst ale rozpravali sme sa o takych veciach ak opred tym nez sa nieco stalo..:) skuste mi poradit co v tom asi moze byt..baby mi hovoria ze on sa asi boji mojej reakcie ze ked ma pobozka za triezva:D dakujem velmi pekne za normalne rady a odpovede:) velmi mi tym pomozete
Chlapi--pomozte:)
dakujem za nazor, no ja som sa snazila ale nanho fakt nic neplati a ,,najlepsie " je ked mu zacne chodit 100000 SMS-iek od roznych bab a ked zacne predo mnou flirtovat s kamoskou to ma upllne dotina...ale sak nech si robi co chce naozaj som sa teraz dost sekla sklamala, pretoez som si myslela ze konecne niekto ,,rozumny":(
musis byt aj ty aktivna lebo muzi su velmi ale velmi hanblivi a ked si vipiju tak ta hanblivost ustupi takze bud ho opy a bude dobre alebo budes ty aktivna a on potom strati zabrani
dakujem za snahu:) vytriezvel- pretoze uz tyzden a pol a nic...fakt to nema zmysel, kazdy den sme splo von a tvari sa uplne normalne, fakt nechapem...a ja tela som sa zas nechala nachytat...uz nikomu neverim:) sak ked som hlupa
Vies co poviem ti, mne sa stalo to iste akorat ze v opacnom garde... Jednen den ma dievca milovalo, a na druhy den ju to akosi "preslo"... a o tyzden sme sa rozisli :) Nechcem ta strasit ani odpudzovat, ale ci z toho typek nevytriezvel (doslova)...
drzim ti palce, nech vam to vyjde ;-), potom daj vediet, ako sa to dalej vyvija
pre lyzicka: si taka zlata:) nieco take som chcela pocut:) velmi si mi psychicky pomohla:) dakujem moc:) Sice mam vo vsetkom zmatok a davam tomu asi 20% ale aj tak t ivelmi pekne dakujem:)
no ved podla toho, co hovoris, sa to celkom dobre vyvija. Ked ta aj nadalej vola von, tak je to ok, asi s tebou chce chodit. a este ma rad aj tvojho psa :-), tak sa ho drz...
no takze nic viac ako BOZKAVANIE!!! nebolo...a boli sme sa spolu prejst lebo ma rad mojho psa:DDDale o to nejde...on ma zavolal sa prejst ae citila som ako keby bol nervozny a ked sme sa lucili tak sme vobec nevedeli ze co..iba povedal ahoj a dobru noc:) a ze ci zajtra pridem von...a ked sme sa bozkavali vela sme si povedali..pytala som sa ho na niektore baby, s ktorymi casto pise SMS-ky..(ten chalan je dost pekny a ziadany-blbo t ovyznie ale neviem ako som to mala nazvat) a on povedal ze su to len kamaratky,ze su pekne ale nic viac a ked som sa ho spytala na seba tak povedal ,,a co ti mam povedat:) ze som ta chcel pobozkat uz skor?" ale ze mu bolo blbe ze mam len 16...a ze by bolo dobre keby som si z toh ovecera nieco pamatala...je toho este tak vela co by vam pomohlo mozno povedat mi na t osvoj nazor..
ved pise: "ked ma pobozka za triezva"... tak asi sa len bozkavali.... skus ho niekam pozvat, len vy dvaja, aspon uvidis, ci cuvne alebo ma zaujem
ale ved ona nenapisala, ze mali sex, mozno mali len nejake "techtle-mechtle" :-D