žiarlivá, majetnícka, podráždená, nervózna, hnusná - taká som :-(

Príspevok v téme: žiarlivá, majetnícka, podráždená, nervózna, hnusná - taká som :-(
zly zajacik

velmi som sa zmenila, najviac ma trapi ta zlost vo mne, a strasna ziarlivost na noveho priatela, je to take zamotane, hrozne zamotane a skoda, ze tu nemozem o tom pisat.ale neviem co to so mnou je! mam zlost a ani neviem preco, na ludi okolo seba, vsetko mi lezie na nervy, asi je to tym, ze sa mesiace musime pred verejnostou schovavat. ale ja som zostala ako sialena, neznasam za to samu seba, a teraz toto majetnicke, ta ziarlivost, ale nerobim sceny, dusim to v sebe! ziarlim uplne na blbosti, najradsej by som ho mala stale pri sebe, strane moc ho milujem! ale v mojom veku 27 rokov by som sa mala spamatat a neublizovat takto sama sebe, nicit ten vztah v mojej hlave, ale neda sa to len tak tu ziarlivost vyhodit z hlavy, ja som to tisickrat skusala, nic nepomaha! dufam, ze ma to prejde. lebo takto sa zit neda, takto nebudem nikdy spokojna vo vztahu. dusim to, ubija ma to, ubijam samu seba svojou zlostou, ziarlivostou, a pritom chcem byt ina.
neda sa to ani napisat poriadne...

terra

V tej zlobe tiez mam chut si niekedy ublizit, alebo porozbijat nieco, raz som to aj spravila a riadne ma to mrzelo..
Obcas si myslim ze som bipolarna, lebo na druhej strane viem byt velmi zabavna, stastna, vysmiata a mila..

zly zajacik

besna liska aj mna vsetko a vsetci rozculuju, proste si casto hovorim "dajte mi vsetci pokoj, chodte do p..e!" a pritom ma to mrzi, ze si to vlastne myslim. ale nepoviem to nikdy, ja to dusim v sebe. jak tu ziarlivost, az na par vybuchov co bolo...

zly zajacik

satanik presne tak! ze viem, ze to neni dobre, robi mi to zle, a pritom to neviem absolutne ovladat. som chorobne ziarliva, ano priznavam si to :-( bohuzial

satanik

hej zajacik, ani tak ani tak :)asi by sme mali vyskusat psychologiku, neviem, uz dlhsie o tom uvazujem. ziarlivost a s tym stavy spojene si to podla mna vyzaduju, lebo ako velmi sa snazim, nic sa nemeni a neviem tomu nijako pomoct..rozkazat si nedokazem :(

zly zajacik

u mna to vsetko prameni zo vztahu, bojim sa, ze to znicim a potom si budem trieskat hlavu, ani tak neni dobre, ani tak. ak by som sa rozisla tak ma to polozi, velmi ho milujem. ale takto sa zit neda!

jajka001_

a co je horsie, ja som majetnicka a ziarliva aj na kamosov :)) no neni to blbé ked ti nejaka cudzia baba olizuje kamosa?? :D

zly zajacik

zabiatko a to je na tom to najhorsie, ze to nechcem, ale nejde to potlacit, a stejne to potlacanie vyusti do vybuchu... ja mam chut si casto ublizit..