Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Dokazem to!

Príspevok v téme: Dokazem to!
bara017

Ahojte.. prvykrat si zakladam vlastnu temu. Mam 21 rokov, 169cm a 66kg. Uz rok a pol pravidelne cvicim 5 krat do tyzdna. Zacala som aerobikom, potom posilovanim+plavanie+tanec, pravidelne cvicim na orbitreku a asi pol roka beham von:) Na mojej postave to vidno, je pevna:) ale mam taky problem, ze vela papam, proste mi chuti. Jem sice zdravo ale velke porcie a vela ovocia. Ranajky mam naozaj vydatne az moc mozno niekedy:) Potrebujem sa konecne zatat a zacat menej jest, pretoze chcem sa zmensit trosku. Nechcem stratit svalstvo, len nechcem byt taka hruba. Rozmyslam ze vypustim maso zo stravy, budem jest iba rybu aj to tak raz za dva tyzdne a hlavne sladke(kolace, keksiky). Mate niekto podobny problem, alebo viete nejak poradit ako na to. Dakujem vopred
A inak po piatej nejedavam, mam s tym dobru skusenost.. schudla som z pasa dost odkedy nejem po piatej

duphalacka

prosim Vas baby pomozte teda poradte nikto na mna v mojich temach nereaguje...
ked chudnem mozem uzivat sirup dUBHALAC?MAM STRASNU STOLICU VOBEC NECHODIM NA WC,NEOBSAHUJE ZIADNE TAKE MINERALY ALEBO LATKY TEN DUPHALIC ZEBY SOM Z NEHO MOHLA PRIBRAT NEVIETE??DAKUJEM.

feriste

ahojte, podla vlastnych skusenosti je este fakt perefektnou a lacnou zalezitosotu svihadlo:):) kedysi som nedokazala skocit ani 300 a teraz zvladnem v pohode 3000:):)

zujky

Bary, nie nekupuj si ju niekde v meste v bioshopoch...ci lekarnach tam je strasne,ale strasne predrazena.. . Moja mamicka ju objavila na nete: biosen.sk ... .Az bola zhrozena,ako sa v lekarnach a biacoch nabaluju na cene .. .
Ja som to presne videla na hodine telesnej vychovy... .Robili sme take cviky na zinienkach.. a moja spoluziacky (presny typ vychudnutej modelky 175/50) sa nezdvihla zo zeme ani tri krat.. proste bolo vidiet,ze nema silu, svaly vycvicene ani trosku.. .A ja v pohodicke.. . Ale chapem ju..,,sak naco" ..ked ma postavu modelky.. :-(sakra :D.Nieco ako tie tvoje schody :)))))))
Ale myslim si,ze aj na tych chudych modelkach to,ze necvicia nespevnuju telo ..bude rokmi vidiet... .(a mozno aj nie... cert to vem:P.. . )

bara017

no citala som o tej melase na nete, doteraz som o tom nepocula a vyzera to dobre:) zajtra to pozriem v bioshope a mozno to tiez skusim, potrebovala by som zahnat chut na sladke, hlavne rano a poobede:)
Mne sa tiez paci tento zdravy zivotny styl, najma to ze sa vela hybem, citim sa ovela lepsie ako pred dvoma rokmi, to som bola taka knedla:) nechapem trosku baby co maju od narodenia stihlu postavu a nespevnuju si ju, ja mat take geny tak to vyuzijem:) ale co aspon ked makam tak mam dobry pocit a to mi za to stoji

zujky

Bary a ozaj... melasa, je vraj aj vyborna na to,ked ti velmi chuti sladke.. lebo obsahuje nejake ,,spravne cukry".. ktore sa nevstrebavaju... neviem to vysvetlit:P len moja mamca je do toho fanaticka.. a myslim si,ze aj na tomto nieco bude... lebo mi uz ani sladke tak nechuti... proste nepocitujem,ze by som ho potrebovala.. .
Uz mam aj po veceri: dala som si indicku sosovicu a surovu mrkvu :).
He, strasne ma taky ,,zdravsi" zivotny styl bavi ..:-))). Ale neviem, neviem... keby som patrila medzi baby co zjedia aj kravu a nepriberu... tak by som asi nejedla zdravo :-( ja viem,som pokritec.. ale uprimny :P

misel711

cauko, daj mail poslem ti jedalnicek.. posielala som ho aj babam z temy: uz ziadne kg navyse... kukni a uvidis.. mozes vyskusat..

Zujky

Pozri, moznoze koknretne Nechudnes ako ine,tym,ze nepapas po 17tej ale urcite ti to pomaha udrzovat si taku vahu aku mas.. :-).
Ta melasa je super:). Normalne sa aj naranajkujem... . Pijem jednu kavovu lyzicku za zalievam s 3 decami teplej vody. Obsahuje to velmi vela mineralnych latok... podporuje obranyschopnost...vitalitu,precistuje,krvotvorba..atd atd... ( Byvala som totizto casto chora ...ale to je nadlho:) proste same super veci som vsade o nej citala.. Pijeme ju uz cela rodina ako taky doping :P... . Ja so prave docvicila hodku na orbitreku, o 17tej si dam nejaku zeleninu a pre dnesok finito :-).
Hej,hej.. to bude tymi endorfinami:), co sa nam vyplavuju pri cviceni.. aj ja som poom ,,veselsia":D

bara017

ahoj Zujky:) tak to sa tesim ze si spokojna, ja tiez celkom. Ten jedalnicek nedodrziavam ani som to neskusala, mam sice dost volneho casu teraz ale nechce sa mi podla toho riadit, radsej budem papat co mi chuti ako nieco co mi nechuti ale je to tam napisane:)
tiez po piatej nejedavam a je to dobre podla mna ale vobec som neschudla tak ako pisu ine baby, fakt neviem preco to na mna nema taky ucinok.
Tiez niekedy mam tyzden ze cvicim kazdy den, ale potom uz na mna pride normalne taka unava ze nevladzem napr. zabehnut tolko ako ked si dam den pauzu:D takze vcera bola pauza, dnes opat makam ale uz sa tesim:) som potom taka nabita dobrou naladou..
A co to pijes rano? Co to je? To namiesto ranajok ci ako?

Zujky

Ahoj Bary, prepaac dlhsie som sa neozvala. Ako pokracujes? :) Ja super! Cvicim kazdy den hodku a mam aj dost energie.. .Zacala som pit kazde rano trstinovu melasu a citim sa taka.. vitaalna a vykonna :P.
Aj sa drzis toho planu? Aj mne ho ta kočka poslala... bola som len zvedava... nechce sa mi podla neho riadit.. :-).
Inak tak striktnejsie som zacal dodrziavat to,ze uz od 17:00 -17:30 absolutne nepapavam. Niezeby som trebars neskor jedla... ale ,,zobla so mi" -teda fakt malicko.
No:-) ja mam este nejake 2 tyzdne do skoly ... potom to bude tazsie.. ale zvladneme to :-).
Maj sa pekne.