mam ho rada ale...

Príspevok v téme: mam ho rada ale...
angie123

Stretla som cca pred mesiacom krasneho chalana ktory ma ale frajerku.ja som to brala najprv ze co uz najde sa dalsi ale ked sme sa tento tyzden zase stretli bez jeho frajerky tak mi hovoril take pekne veci ze som pekna, stale sme chodili spolu po vonkuon sa uplne odpojil od kamosov a bol so mnou ,smiali ame sa skratka bolo nam spolu fajn.On sa tvaril tak akoby ziadnu frajerku nemal mne sa zdalo ako by sa s nou chcel rozist ale su spolu uz cca pol roka.Prosim poradte mi ze co mam robit ked sa zasa stretneme.Vdaka za odpovede.

Azuriitko

angie123, nechoď do toho bezhlavo, lebo za pár mesiacov tu budeš písať ako ťa odhodil a podviedol. Zisti poriadne ako sa veci majú. Možno ti teraz vyhovuje vzhľadovo, ale to neznamená, že ti bude vyhovovať povahovo a hlavne ak toto robí svojej terajšej frajerke, tak majú pravdu tuná ľudia, že kľudne to môže spraviť aj tebe, a stálo by ti to za to? Fakt skús zistiť o ňom viac a potom sa do niečoho púšťaj.

ShaulaThalit

Ked toto robie svojej frajerke, tak to bude robit aj tebe a dalsej a dalsej. Zakryt ho dekou a bit a bit a bit :)

angie123

vykino uz som nad tym tiez premyslala ale je to presne chalan akeho som si predstavovala.Je pekny,sarmantny,ked mi je smutno tak ma vie rozveselit,...viem ze by som sa mala drzat pri zemi ale uz len myslienka na neho je krasna.Som az taka blba?

vykino

angie123 pozor mozno hra na dve strany alebo aj na viac....ak sa ti paci spytaj sa priamo co caka a ako na tom je,nech ti nepletie hlavu ak ma babu,a ked ta chce najskor nech to oznami frajerke

angie123

mame spolu nejakych tych kamaratov.ja som prisla k nim do partie a oni to zobrali dobre.ja mam 15 a on 17.dva dni som s nim bola od rana do vecera a ani raz ju nespomenul a ona mu ani raz nezavolala.ja o nej viem od jeho kamaratov.

alzbee

Nerob nic, proste len cakaj...predpokladam, ze kazit im to nechces. Cakaj, ako sa bude spravat on...mozno im to naozaj s tou priatelkou uz neklape...az by doslo k niecomu takemu, ze by ta chcel pobozkat, tak mu pekne pripomen, ze ma priatelku, respektive, ci ju este ma...a az by ti povedal, ze ma, ale ved to nevadi, tak s takym by som si ja osobne ani nezacinala...lebo to je dokaz toho, ze aj pri tebe by nemal problem podvadzat ta..

klarita

angie...a v akej situacii ste sa stretli mate nejaku partiu spolocnych kamaratov? ked ste chodili po vonku...kolko mate rokov?a na zaklade coho sa ti zdalo ze bysa chcel so svojou rozist?