Ahojte, priatel bude mat o chvilku 30 narodeniny a kupila som mu flasu dobreho vinka, naramok z chirurgickej ocele, rupsak ked chodi na treningy a chcem mu este upiect tortu, kupit prianie na narodeniny a kupit kvety.
Co hovorite na taketo darceky na 30 narodeniny?
Narodeniny - prosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
dvadsat rokov mame, spolu sme takmer tri roky
dvadsat, aj on aj ja, no a v podstate sme sa nerozisli, len mame taku pauzu, nestretavame sa isty cas, lebo uz som mu velmi liezla na nervy...ja vlastne ani neviem, ako to je, lebo sme sa nijak nedohodli
Kolko mas rokov a kolko ten chalan?Preco ste sa rozisli,ako dlho ste boli spolu?
dakujem, tak velmi si to prajem...bolo by to super, a aky je to ten falosny marcipan?
Nejaku jahodou, potahovanu falosnym marcipanom. Drzim palce, nech sa date zase dokopy.
ale prepac, nechcela som zacinat novu temu... toto je tvoja tema o narodeninach :-) a aku tortu mu ides upiect?
velmi by som chcela, ale to by musel on teraz prejavit iniciativu
Mrzi ma to, stalo sa nieco vazne?Neda sa vratit k nemu spat?
joj, ani nevies ako ti zavidim... :-( aj ja by som toho mojho najradsej zasypala darcekmi.. lenze on uz o mna nestoji
Kvety mu urcite kupim, pride mi to romanticke a este mu chcem kedze ma 30 rokov kupit jeho 30kusov jeho oblubenej sladkosti a zviazem to peknou stuhou.
No a vecer urcite nejaky striptiz, vana, sviecky, vecera.