SPROSTY menzesssssssssss :)))))

loklji

co stale otravujes ....sak ty tu uz seci povedali ze mas kramy ... a stale sa vypytujes ci ich mas.... tak gratulujeme ze si to konecne dostala..... uz nemusis otvarat dalsie temy...si uz trapna.......

steffi

cica ahoj pocuj kup si knihu dospievanie dievcata alebo taky nejaky podobny nazor kniha je zvlast per dievcata a zvlast pre chlapcov ja som ju kupovala pred 5 rokmi sestre a viem ze jej to urobilo radost a pomohlo vyriesit aj ine otazky , viem ze nie vzdy sa clovek chce vsetko spytat mamy a chce aj radu inych cudzich nezavaznych ludi,

new

Si naozaj velmi milá, odpusť tie moje naozaj sprosté reči. Obdivujem takéto múdre otázky, čo si sem poslala. Prajem Ti veľa štastia v živote a veľa múdrych a rozumných ľudí okolo Teba, budeš ich určite potrebovať.

cica

DAKUJEM HLAVNE TEBE ADA :-) A PRE VSETKYCH,KTORY MI SUSTAVNE PISU,ZE SA MAM O TOM POROZPRAVAT O TOM S MAMOU,ALEBO S NIEKYM INYM ODKAZUJEM:S MAMOU SOM SA UZ NA TUTO TEMU BAVILA A VIE O VSETKOM!!UZ MI PORADILA,NO JA MAM STALE POCHYBNOSTI...A MAM SA S KYM O TOM POROZPRAVAT A ROZPRAVAM SA,ALE LEN S NAJ KAMOSKOU NEBUDEM TO KAZDEMU VESAT NA NOS A NEW TEBE OSOBITNE ODKAZUJEM KED CHCES MAT SPROSTE RECI TAK MNE ICH NEHOVOR TVOJ NAZOR MA NEZAUJIMA!!!A JA VIEM TOHO O TAKYCHTO VECIACH VELA!!ALE NIECO INE JE NAUCENIE SA A NIECO INE PRAX!!!TAK MI DAJ POKOJ!! A VSETKYM OSTATNYM DAKUJEM

aduskavs

Ahoj Cica,
nooo, podla toho, co pises, sa prave v Tvojom zivote deju vynimocne zmeny. Aj ked to mozno teraz tak nevnimas, stavas sa zenou, je to nadherne.
V prvom rade, si skus uvedomit pocity, ake si prezivala, tesne pred prvou menstruaciou. Nejake zmeny? Bolesti brucha, prehnana chut na sladka? A co mozes momentalne pre seba urobit, je nosit preventivne so sebou vlozku. Tak ko to robia milony zien.
A bolo by dobre, keby si sa o tom co prave prezivas mohla s niekym rozpravat, s mamou, starsou kamaratkou, s kymkolvek, kto Ti je blizsi a mas pocit, ze by si to tej osobe mohla a chcela povedat. Je to uplne normalna sucast, zenskeho zivota. Zeny sa o tom rozpravaju bezne, tak ako by sa rozpravali o tom, co si dnes daju na ranajky. Drzim palce Cica!
Ada

new

Zlatko nemas mamičku? Skus sa s nou porozpravať. Určite Ti ma čo vysvetliť. Podľa toho čo píšeš, tak nemas ani zaklady, ktore by malo vediet dievca už okolo 11-tich rokov.