Ahojte,
vie mi niekto povedat ci mam narok na preplatenie zubara cez eurokartu poistenca?
Pracujem v zahranici, prisla som na dovolenku a mam problem so zubom. Mzslim ze zubar sa nepreplaca, ale nie som si ista.
Dakujem
Eurokarta poistenca - zubar???
niektoré zdravotnícke zariadenia si vyžaduju aj nejaké pripoistenie okrem tohto europskej kartičky poistenia ;-)
no nic, nepytal uz peniaze, tak som to nechala tak..najlepsie je a to uz odbocim, ze nadaval ked sa dozvedel co mi dali do zuba na pohotovosti..kazdy zubar ma iny nazor, som z toho zmatena. Uz pojdem naspat do zahranicia, duufam ze nebude boliet a ked hej tak smola, zacvakam :)
dakujem za rady, papa
Napis potom, ako to dopadlo
mala si tomu zubarovi predlozit kartičku, možno by ti niečo uhradila aj poisťovňa. Trhanie je aspon unas zdarma, tak skus, ked prides na slovensko, preplatiť si to, ovsem ak mas doklad a platis si na slovensku zdravotne poistenie
Ahoj, moj ocino bol u zubarky v cechach, robila mu dve plomby a odstranovala zubny kamen, platil 500kč, takže preplaca určitu čiastku. Na slovensku by mu to zubar vsetko za taky peniaz nespravil Aj ked pojdes na slovensko, budes musieť taktiež doplácať.