ahojte! Ako by ste sa opýtali muža, či ste mu sympatická a či ste mu v sexe dobrá. Či sa ešte bude chcieť stretnúť...
ako sa opýtať...
no presne tak ako si to napisala do temy....chlapi su praktickí a je pre nas lepsie ak nemusime citat medzi riadky ...tak ziadne strachy
narovinu dievca narovinu
dnes ma akosi boli hlava, aj vas?
Zuzanka sympatická aj v sexe dobrá môžeš byť danému mužovi, ale na vzťah ťa nebude chcieť,-( a nesmejte s a z nej
Kraliky !!!! :)
no 4 dni du dost "dlha" doba ak ma chlap zaujem a neozve sa...ja by som povedala skor nie ako hej..neozval sa ti rovno po tom sexe alebo ste odvtedy spolu este boli? ak chces vediet skus mu napisat ale len tak neutralnu sms a uvidis aka bude reakcia vycitiws to..ci chladna z jeho strany alebo sam nieco navrhne myslim nejake stretko..
my sme sa poznali cca dva týždne, keď sme chodili s partiou do baru. A bol straaašne sexy. Tak som mu navrhla stretnutie osamote a bol z toho sex... Ale ja by som chcela viac, len neviem, či aj on, lebo sa mi štyri dni neozval.
To je co za otazka ? To najskor sexujes a potom sa opytas na meno, ci si mu sympaticka a aka si ? To sa ani nepoznate lepsie ???