Ahojte...Ja mam taký problém...začalo to tým,že jedneho dna ma zacalo palivo boliet pri srdci,pichat do hrude,tazko dychat ako keby som mala w hrdle guču,tocenie hlavy,a nakoniec aj trpnutie a mravencie pocity v rukach a nohach,rychle bitie srdca a vysoky tep.vyvrcholilo to tym,ze som pocitila w celom tele tlAK,lahla som si,prisla pre mna zachranka a mala som tep 128 ...Robili mi rozne vysetrenia nas infarkty a podobne,no nic nezistiili,fyzicky som podla nich zdrava,ze je to z psychiky...Inak dnes je to presne mesiac co som sa z toho dostala do nemocnice..No....odvtedy som tie stavy mala par krat do tyzdna,no posledne dni su castejsie....hlavne dnes uz pri malom pohybe sa mi rozbucha srdce,mam oťažené ruky a nohy,tazko sa mi dycha..pijem lubnovnikovy caj,aj dnes som si ho uwarila dwa krat.mimochodom,uz styri mesiace som nedostalas menstruaciu,a moja mama is mysli ze to mam z toho...tieto "stavy"...aky je vas nazor???ja som uz zufala :/ pomozte mi niekto...z coho by to mohlo byt???????
Zacalo ma palivo boliet pri srdci
mne povedali ze to je vsetko z psychiky.ja fakt neviem co si mam o tom mysliet:/
tak je dost pravdepodobne, ze toto vsetko suvisi s problemami so stitnou zlazou a zaroven s krcnou chrbticou. vsetko tomu nasvedcuje. na SZ beries nejake lieky? a som rada, ze zajtra ides ku gynekologovi, mozno odhali nejaky problem, ktory k tomuto vsetkemu len pridava. a zaroven zistit, preco sa menzes uz 4 mesiace nedostavil.
123123
myslim ze iba vysetrenia na srdce,ci nemmam sklony k infarktu,pretoze som trosku pri sebe.stresy nemam,jedine z hadok ,inak skola nie.no ano taky zavrat ma chyta,a srdce mi bije nehorazne rychlo.testy mi nerobili,so spankom problem nemam,a s tou menstruaciou idem za doktorom zajtra.
muc
ano mam problemy so stitnou zlazou,aj s krcnou chrbticou.moze to byt aj z toho?
Klaudia a ake vsetky vysetrenia ti porobili? len take, ktore suvisia so srdcom ci aj nejake ine? si psychicky ok? nemavas/nemala si dlhodobejsie stresy? nechyta ta obcas taky zavrat a strasne sa ti vtedy rozbucha srdce? mozno to mas panicku poruchu, ale to je dlhodobejsia zalezitost, netrva mesiac. s tou menstruaciou si este nebola u gynekologa? mala by si zistit ci hormonalne si v poriadku. ci toto nesuvisi s hormonmi. a testy na tetaniu ti nerobili? so spankom nemas problemy?
cez net ti nik nestanovi diagnozu. moze to byt zablokovana hrudna alebo krcna chrbtica, stitna zlaza, panicka porucha. treba odborne vysetrenia