Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

som zalubena do svojej profesorky???

Príspevok v téme: som zalubena do svojej profesorky???
Gven

Takze ja viem na 100% ze som na chalanov ale asi som sa zalubyla do svojej profesorky...stale na nu musim mysliet,ked som pri nej tak som stsna a mam pocit ze aj ja som jej simpaticka lebo ma pekne oslovuje stale sa na mna usmieva ked potrebuje z niecim pomoct vzdy zavola mna a na obede ma po ocku sleduje...vidim v nej niektore vlastnosti ktore mam ja... myslite ze sa mi paci prave preto ze sa v nej vydim alebo to moze znamenat viac?poradte prosim...ale sproste odpovede si mozete odpustit

severanka

Gven: z AJ máš možno samé jednotky, ale skús sa jej opýtať, či náhodou nedoučuje aj slovenčinu, lebo tá ti moc nejde :D

Gven

No ved to je ten problem ze ja neviem ci som do nej naozaj zalubena alebo mam ten pocit pretoze je ku mne taka mila

A z AJ mam same jednotky takze pravopis ma doucovat netreba ale dakujem za radu:-)

zuzula11

Gven, kolko mas rokov? Pytam sa preto, lebo ja ucim na strednej skole a tiez mam ziacky, ktore viem, ze ma zboznuju. vzdy sa pristava, napisu mi mail, dostavam od nich valentinky, ze ako ma maju radi atd. Mame velmi priatelsky vztah a ja viem, ze sa vo mne vidia. Som akymsi vzorom. Mozno je to u teba nieco podobne. Mozno si jej oblubena ziacka, tomu sa mnohi ucitelia nevyhnu. Myslim si, ze zalubenost tam nie je, skor obdiv. Este v nej mozes vidiet kamosku, sestru, mamu ...

micaa

Trosku si odporujes nie? Pises ze si 100% hetero a zaroven ze si sa zalubila do svojej profesorky.
Ked si tak rozumiete, popros ju aby ta doucila pravopis...