Nie som najchudsia, ale mam dobre stavanu postavu, ale velmi mi vadi tuk na pase-takzvany mufin efekt:) prosto speky ktore vytrcaju na bokoch cez nohavice, ak rozumiete... aj ked schudnem, schudnem odvsadial, brucho zadok, stehna atd.. ale ten tuk stale ostava, tak vas chcem poprosit, ci nepoznate nejaky dobry cvik na to... dakujem
Kto poradi cviky?:)
no v tom videu mas aj na bocne brusne svaly :) moje segra bola tiez taka, ze vsetko jej trcalo, a mesiac pravidelne kazdy vecer pri telke cvicila a teraz ma krasne pevne brusko aj boky, ziadne sadlo ani nic :) vyskusaj, za to nic nedas :) len zo zaciatku cvic pomaly a nie vsetko, lebo budes mat neskutocnu svalovku, ja som chcela tiez vsetko rychlo rychlo, vcicila som aj na druhy treti den aj ked ma cele brucho bolelo a ledva som sedela, a som dostala svalovu horucku, na stvrty den a nevedela som sa ani postavit z postele, zdaju sa tie cviky obycajne ale daju zabrat :)
cize klasicke cviky na brucho na to tiez zzaberu? lebo vzdy sa mi spevnilo brucho len vpredu, tak pekne vytvarovalo, ale tie bocne brusne nic:(
vyskusaj si na youtube vyhladat posilovacky ABS, aj v teme ktoru som zalozila " cviky na ploche brusko" mas tie "brusaky", a vazne to pomaha, alebo potom si klakni na zem, a presadaj z jednej strany na druhu, ale to musis poriadne a kazdy den, aspon takych 40 krat na jednu a 40krat na druhu stranu, pusti si pri tom nejaky film, serial a pojde to :)