Čo sa to so mnou deje?

Príspevok v téme: Čo sa to so mnou deje?
Thierry

Čaute. V poslednej dobe (1-2 týždne) pociťujem, že sa akosi mením, resp. že osporostievam :-) (vždy som patril medzi šikovnejších, inteligentnejších ľudí) ...veci ktoré hovorím si nepremyslím, a väčšinou trepnem nejakú kravinu, neskôr mi síce dojde, čo som povedal, no už je pozde. Taktiež strašne veľa vecí zabúdam, nikdy som taký nebol, všetko som mal v hlave, no teraz zabúdam v jednom kuse. Moje konanie je tiež nepremyslené. Čo to môže byť? Len akási letná únava, či..? Dík za rady

kvietok01

anonymka1 !!!

Ahoj, zial predtym som uz do tejto temy neprisla...Teraz som ju nahodou nasla :) no a precitala si tvoj odkaz no uz tu asi nechodis. Tak keby nahodou , tak sa ozvy a ja ti odpisem, budem sem chodit pozerat.

anonymka1

kvietok01!!

Citím presne to isté! Vidím, že s Veve ste si písali len v jeden deň, takže najprv by som chcela vedieť, či má zmysel sem niečo písať, keď si to asi neprečítaš. Už dve hodiny čítam na tomto fóre a až teraz som našla niekoho s PRESNE tými istými problémami. Prosím odpíš ak toto čítaš. Bola by som veľmi rada, keby sme si mohli popísať.

bodocka

Thierry:
Moja spoluziacka prezila asi nieco podobne ako ty..rano prisla do skoly s tym ze jej bolo zle, zacala jej trpnut ruka z nicoho nic,a dalsie nejake veci ktore neviem, ale este stracala pamet.. nic si nepamätala, dokonca ani profesorov... tak proste prisla sanitka, lebo mala aj nieco s tlakom, museli jej dat nejaku injekciu ale presne uz neviem co zistili bohuzial, mozno to mala aj zo stresu po mature... hm aj u teba je to zvlastne ked to takto dlho trva. drzim ti palce aby si sa z toho dostal:))

Thierry

No ľudia, tak tá voda je zázračná :-)
Hneď sa mi polepšilo a teraz pijem viac, ako kedysi. Ďakujem Vám preto za radu :-)

Thierry

Ďakujem za prvotné odpovede, skúsil som teda začať o dosť viac piť (3 l denne), no žalúdku sa to nie vždy páči, je to naň asi poriadna váha, neviem. Nerád by som ale vyhľadával nejaké lieky a podobne, posledná vec čo chcem je hľadať, čo by som si kúpil, aby som sa opäť dostal do normálu. Prírodnou cestou sa mi stalo toto, tak by som to chcel zas prírodnou cestou prinavrátiť späť..

kvietok01

A presne ..neviem kde som to čitala,ale pri niektorych ludoch,sa aj ja cítim strašne vyčerpana ako keby mi cicali krv :))neviem o čom mam s nimi hovoriť,ked sa s nimi stretnem,sú hrozny!!! sú to vačsinou taky sobci co myslia iba na seba,ale chcú mať aj kamaratov no vačsinou sa im to nedari,lebo ich nik nema rad a ja tiez len zdrhám z takej spoločnosti.Vačsinou ti ludia hovoria,iba o sebe a ked začnem vravieť ja o sebe,tak vyzeraju ze ma vobec nepočuvajú,vobec ich to nezaujíma oni len proste musia mat niekoho komu mozu o sebe hovoriť ..ale priatelstvo predsta nieje jednostranne..no nie? a zase na druhu stranu pri nektorych ludoch sa citim vynikajúco cely čas sa rozpravame, smejeme ,zial takych neni vela ...ale su!!! :))

kvietok01

Dakujem chcem Vam povedať,že ste strašne zlaty..cloveku to dobre padne,ked aspon takyto kamarati sa mu snazia pomocť,dakujem za všetky rady.Myslim,ze mam dosť pokazeny nervovy system musim vyskusat ten ryby olej ..ale aj stravou sa da vela dosiahnuť napriklad teraz som sa začala zdravo stravovať asi tyzden ..vela zeleniny , ovocia ...cvičim a hned sa cítim lepšie...Inak s tym tancom ..hovor mi niečo uz roky sa odhodlávam,ze sa dam na nejake latinskoamericke tance alebo moderne tance, ale vzdy nato zabudnem ..no nie a nie sa ktomu dokopať a uz mam 27 rokov! a stale o tom len snivam :)) pretože ja strašne rada tancujem,takze by to bolo premna velmi prospešne mať hobby pri ktorom sa este aj chudne..Najhoršia je lenivosť ktora je človeku prirodzena..je potrebne sa zmeniť od základov..ach ako krásne sa to píše :)) A ktym kamaratom : zial mojou vyhodou,alebo nevyhodou je ze mám strasne vyvinutu intuiciu a tak dost dobre odhadnem človeka..takže asi preto som sa s pár ludmi uplne prestala stretávať hoci oni stále chcú, no ja ich nemusim.Mam dve ozajstne priatelky za ktore by som dala aj ruku do ohna,ale ked mi niekedy hrabe :) tak sa neozvem ,lebo sa mi nechce.No čo uz :))Prajem vam krasny den !

RNG

vsetky nootropika zlepsuju cinnost mozgu. Niektore su antioxidanty a zlepsuju prudenie krvi(vitamin C, gingko, huperzin, vinpocetin, extrakt z hroznovych jadierok, extrakt zo zeleneho caju...)niektore podporuju vyrobu a cinnost neurotransmiterov, niektore su polotovary na budovanie nervovych buniek a nervov(rybacie oleje,5-HTP, lecitin, prosphatidilseldrine...) zadaj si do www.google.com slovo "Nootropics"

veve23

kvietok, komunikacia je moj vecny problem. nemam vela kamaratov, a ked mam tak takych naozajstnych ktorym povies vsetko. ale mam problem ak idem s tymito kamaratmi a oni privedu svojich, proste zoznamovanie je koniec, neviem to som stratena v tomto, zakriknuta hanbliva bojim sa. vystupovanie pred niekym cudzim mi vsak problem nerobi, horsie pred znamimi.
urychlene zavolaj kamoske, kamosovi a chodte von, pokecat, vyrozpravaj sa niekomu skus to! alebo zacni tancovat, ja o tom hovorim uz sto rokov ze sa prihlasim len tak na nejaky tanec spolocnesky aby som niekam chodila a mozno by ma to aj bavilo, len nemam akosi cas sa k tomu dokopat
budem ti vsak velmi prevelmi drzat palceky! :)