POMOOOC-VŠ

Príspevok v téme: POMOOOC-VŠ
nikinka

ahojte.. viem ze to sem asi nepatri.. ale potrebujem trocha poradit ! vzali ma na dve vysoke školy - na presovksu univerzitu-manažment, a na VŠ ekonómie a manažmentu verejnej správy ... ta druha je sukromna..a idem externe.. no a teraz sa neviem rozhodnut.. neviem ktora by bola vhodnejsia.. bojim sa ze nakoniec si vyberiem zle :( a uz nemam vela casu .. nechodi niekto z vas na tieto skoly ? neviete mi poradit ? dakujem ..

karicka

Ahoj, ja chodim na Presovsku univerzitu, Fakulta manazmentu. Ak mas nejake otazky, mozes mi napisat na zoyinka@azet.sk :-)

jaLENja

Sú to podobné odbory.... a ak nechceš veľa platiť, choď na dennú a užiješ si študentský život. Ja som študovala externe a bola to makačka, to ti poviem, len škola a robota. A v dnešnej dobe sa dá aj na dennom poberať štipko, ak je málo peňazí plus si privirobíš v lete na brigádach, môžeš využiť výmenné pobyty a atď. Takže aj keď potrebuješ zarábať, dá sa popri dennom rôznymi formami, prinajhoršom ťa podporí štát tým sociálnym alebo prospechovým štúdiom, čo ti bude stačiť aspoň na zaplatenie intráku :)
Veľa šťastia

vevericka

a popri dennom sa da aj brigadovat ak mas rozmuny rozvrh a nemas vela ucenia..ak mas stastie na brigadu pekne si zarobis aj tak

[zruseny8]

ide o to ci chces popri skole aj pracovat. ak ano, urcite si vyber externe studium. na vychutnanie toho studentskeho zivota so vsetkym co k nemu patri odporucam denne studium.
osobne by som sa priklanala k nazoru denneho studia, pretoze na roky stravene na VS budes vzdy len v dobrom spominat, na intraku zazijes kopec srandy a pod. cize ak nie si odkazana na zarabanie popri skole, nevahaj. a vies - v zivote sa este dost dlho narobis

anabelka

slovenské školy sa od seba velmi nelíšia, a ešte máš tie školy podobné, tak neviem čo riešiť. Ja by som určo šla na denné, dá ti to do života viac a nemusíš za to platiť ako za tú súkromnú. Takže tu je môj názor, vela šťastia pri výbere.