myslite, ze sa oplati objednat si odtial nejaky tovar napr tenisky alebo tricko, peniaze sa posielaju vopred na ucet a ja sa bojim,ze by mi objednana vec neprisla, kebyze sa tak stane,na koho sa mam obratit?
mimibazar.sk - objednavanie
aha uz som to nasla.. fajn vsetci su spokojni co jej pisu,ale aj tak neviem .. no ale skusim objednat ak nepridu tak budem mat ponaucenie ..hmmm
nie nie :) ked si kliknes na danu vec ktoru si pozeras, tak uplne uplne hore je meno a nick pouzivatela ktory danu vec predava, tak klikni na neho, a zobrazi sa ti jeho stranka a na pravo na tom panely mas rozne moznosti a jedna z nich je " hodnotenie" tak na to klikni a tam si potom mozes precitat rozne hodnotenia :)
jaj dakujem. no ved to,teraz by som 2 tyzdne trpla ci mi pride objednana vec alebo nie,ale zase na slovensku inde nedostat boty ktore chcem odtial objednat, hodnotenie myslis tie hviezdicky hore ? alebo este je nieco ine?
no to ti nikto nezaruci ze ti tovar pride na 100% kedze tu predavaju samostatny ludia,a nie ej to e-shop :) v prvom rade vzdy ked si budes chciet nieco objednat, tak si pozri hodnotenie uzivatela, ak tam ma negativne ohlasy tak rychlo od neho prec, ak pozitivne tak do toho :) ono v podmienkach pisu ze keby sa stal problem treba sa obratit na admina, alebo take nieco, no ale aj tomu velmi neverim ze by sa tym nieco vyriesilo :)