ma ci nema vyznam?

Príspevok v téme: ma ci nema vyznam?
funkygirl

chcela by som vedieť váš názor. Chodím s chlapcom, ale niektoré naše stretnutia sú úlne super a som štastná, že ho mám ale niekedy si myslím, že si nerozumieme a, že si nemáme čo povedať.Chodím s ním asi 3,5 mesiaca.Poradte mi...Mám sa s ním rozísť alebo ešte čakať.Na jednej strane o nho nechcem prist ale na druhej neviem ci to ma vyznam.

nepravidelny prispievatel

Ak uz po 3.5 mesiaci si nemate co povedat, tak to je dost zle. Zhodujem sa s nazorom nothingg. Aj ked to bude bolet, ten rozchod, je to lepsie ako to zbytocne natahovat, ked sama citis ze to nieje ono.

nothingg

funkygirl, nie si ziadna krava ani nic podobne. Sem tam sa stava, ze ked toho cloveka viac spozname, uz nas nepritahuje tak ako na zaciatku. A to sa nestava len babenkam, ale aj muzom, urcite. Ja som zazila presne to iste. Bola som z neho hotova, zbalila som ho a chodili sme spolu asi styri mesiace. Teraz mozem povedat, ze to nebola prava laska, a je naozaj lepsie ze som to ukoncila. Teraz vobec nelutujem, a s tym dotycnym sme kamosi. Uvazuj nad tym, ako velmi ho mas rada, ci ti za to stoji, ci s nim vidis buducnost. A nie len tak, ze sa citis osamelo a chces mat chalana. Na to zabudni, musis k nemu v prvom rade nieco citit. Mne tvrvalo dlho, kym som mu to povedala, velmi som mu ublizila ja viem, ale naco byt vo vztahu kde to nefunguje a nikdy by nefungovalo, nik by si neprial mat po svojom boku niekoho takeho kto v nom zotrvava len zo sucitu. Mozno si spravila chybu, ze ste zacali spolu chodit tak skoro, ale clovek je tvor omylny a ak je tvoj ´priatel´ inteligentny tak to urcite po case pochopi ak mu to dobre vysvetlis. Drzim palce.

gomez

tak toto ma vzrušilo! Ty sa moja zlatá hraj zatiaľ ešte s barbinami. Tie keď ťa omrziaa môžeš kľudne vyhodiť. A to som sa ešte krotil.

funkygirl

ved to nie som taka krava, ze by som dokazala ublizit cloveku, ktoreho mam rada. ty si si ako dlho nebola ista?

kimmy

toho som sa bala aj ja ze mu mozem ublizit a preto som pockala,a neraz keby som mu mala nieco vyviest tak by som si to nikdy neodpustila...

kimmy

funkygirl ja som to tak isto citila a uz som fakt bola rozhodnuta ze ho necham,ale nakoniec som sa rozhodla este pockat a oplatilo sa..... teraz velmi ho lubim a uz si neviem predstavit zeby som s nim nebola......takze skus este pockat a drzim ti palce aby sa ti to tiez podarilo,lebo ak ho nechas raz to mozes aj velmi lutovat.....=))