kazdu chvylu je partner oduty

Príspevok v téme: kazdu chvylu je partner oduty
klucka

partner, s ktorym som cca 2 roky dnes volal s otcom.Prd tzm bol kludnz den,Pocas telefonatu som mu len vravela ze neda sa stretnut skor ako v stredu.Zacal do telefonu a na mna z celej sily zjapat" drz hubu!!!.Bol to obycajny telefonat ,nic dolezite.Po telefonate som na neho zacala kricat co si to dovoluje ze ma strapnil ze krici po mne ako vexlak po pipke,.On sa odul nerozprava sa so mnou a ako ho poznam tak aj tzyden nepovie ani jedno slovo. a ja trpim,kedye nemam dost kamaratok a nikoho ineho na royhovor.Bude cakat kym ja zacnem byt mila.Co mam robit _mam s nim byt?

ramirka

klucka
tak to ze ti povedal drz hubu je dost silne kafe..aspon podla mna.a este ked to blacal..no ..ja si myslim ze je to uz skryty prejav urcitej agresie..alebo aj toho ze si ta nevazi..toto by milujuci muz nemal hovorit a urcite nezacni byt ty mila za to? co ti povedal a ako ti to povedal..potom si bude dovolovat viac a viac..takto sa k tebe sprava bezne??myslim ci je to jeho casty sposob "komunikacie"

bibba

ked toto robi casto, tak snim moc nerataj do buducnosti... wed budes to mat s nim tazke. su aj lepsi chalani, muzi.