Vie mi niekto odpovedat, preco sa muzi neradi zenia a skor zeny su tie viac vydajachtive? Cest vynimkam. Podla mna muz ma vacsie vyhody v manzelstve ako zena. Ked je to tradicne manzelstvo, kde je muz hlavou rodiny. Toto mi nikto nevedel vysvetlit. Ved zena sa stara o domacnost, perie, vari, umyva riad, starostlivost o babatka a deti, zehli a muz vacsinou len pomaha, ak pomaha. Vlastne skor zeny by sa mali stranit manzelstva a branit zubami nechtami pred svadbou. Dakujem.
preco sa muzi boja manzelstva a zeny nie?
jajka001_ tak vyskúšaj mu raz povedať či by ti niečo neukázal z programovania alebo tak podľa toho uvidíš ako si ťa cení..prosím napíš potom reakciu..prosím to ma moc zaujíma
no asi to nepochopim :)) oni maju v hlave ine veci a upratovanie ich jednoducho nezaujima a nezalezi im na tom
a este, ten moj je taky technicky typ - rozumie sa vsetkym tymto zvlastnym veciam o ktorym ja nemam ani sajnu. takze to mame takto podelene
NEboj majú na to bunky , len to využívajú.raz pochopíš
muzi nemaju bunky na upratovanie, poznam ich dost na to aby som to mohla povedat, su aj taki co si cosi po sebe upracu, to je fajn, a su zase taki nechutni puntickari, tak to by som zas nechcela mat doma ja. ako dieta som bola nastvana na to ze brat doma neupratuje a ze ho mama do toho netlaci ale neskor som pochopila, ze je to malo efektivne, privela namahy a slaby efekt. staci mi ked si po sebe uprace a nenechava za sebou bordel, zvysok v pohode spravim ja - ked to necham na neho, aj tak to po nom upravujem :) a mám to upratené svojím štýlom
jajka001...tak zas keď si spokojná je to dobre ked si stastna ved to je pekne.Ja nevravim ze neviem spravit v domacnosti nic,ale zas moj priatel vzdy ked som u neho tak vidim ze jeho amtka vsetko robi okolo domacnosti a on nic a ja mu na to ze ked budeme spolu byvat tak to tak nebude vyzerat a vzdy ho prehovorim aby isiel jeho mame pomahat a ja s ním..pomaly sa už učí..pred tým hovoril, že čo sa da využit využije, ze ved kto to nevie take babske veci robit,že ked bude nutení sam tak si spraví poriadok a navarí, ale teraz už rozpráva inak a si to cením
no myslim ze kto nechce deti mat nech ich radsej nema
ved si zite same a pre mna za mna si ani neupratujte , vaša vec
mimochodom to ze zvladam doma vsetko aj v praci - ak to pre vas znamena ze som neschopna zastarala puťka, prosim
ja upratujem rada a aj o deti sa rada staram
a moj manzel v praci maka nesedi na zadku
a som naozaj rada ze nas dokaze financne zabezpecit a ani nemam problem po nom upratat
pretoze on maka na dvesto percent aby sme sa mali dobre
alebo aspon na stopatdesiat
a nema problem doma nieco opravit ci prestavat
a este sa nanho aj dobre pozera :) mizerny zivot , vsak?
jee no konecnee niekto s mojim nazorom, predsa len existuje:)))
Ďakujem ella..ale ja si myslím, nechcem žiadnu poceniť, ale tie ženy čo tak robia všetko okolo detí a v domácnosti, tak by v skutočnosti na viac nemali...ale schopné a samostatné ženy sa nepotrebujú vydávať
ano oddychuje v robote od deciek, ze ich nemusi pocuvat a utierat im zadky a pod...a ja sa nejdem o nic bit, ja len nechapem logiku manzelstva, nerada dodrziavam pravidla a robim si po svojom a vytaca ma ked kazdy vravi no vydas sa budes mat deti a ostanes doma a manzel bude zarabat, ale ja to tak nechcem! preco by som mala byt jaa ta co sa stara, nenavidim upratovanie, jedlo si radsej objednam z restiky a po detoch fakt netuzim:) ved toto nemusi platit pre kazdu zenu ze bude skakat muzovi okolo riti...keby je vsetko pol na pol je to super a decka pripadne supnut do dakych jasli a je to:)
a jankake mas pravdu