preco sa muzi boja manzelstva a zeny nie?

Príspevok v téme: preco sa muzi boja manzelstva a zeny nie?
millli

Vie mi niekto odpovedat, preco sa muzi neradi zenia a skor zeny su tie viac vydajachtive? Cest vynimkam. Podla mna muz ma vacsie vyhody v manzelstve ako zena. Ked je to tradicne manzelstvo, kde je muz hlavou rodiny. Toto mi nikto nevedel vysvetlit. Ved zena sa stara o domacnost, perie, vari, umyva riad, starostlivost o babatka a deti, zehli a muz vacsinou len pomaha, ak pomaha. Vlastne skor zeny by sa mali stranit manzelstva a branit zubami nechtami pred svadbou. Dakujem.

jankake

jajka001_ tak vyskúšaj mu raz povedať či by ti niečo neukázal z programovania alebo tak podľa toho uvidíš ako si ťa cení..prosím napíš potom reakciu..prosím to ma moc zaujíma

jajka001_

a este, ten moj je taky technicky typ - rozumie sa vsetkym tymto zvlastnym veciam o ktorym ja nemam ani sajnu. takze to mame takto podelene

jajka001_

muzi nemaju bunky na upratovanie, poznam ich dost na to aby som to mohla povedat, su aj taki co si cosi po sebe upracu, to je fajn, a su zase taki nechutni puntickari, tak to by som zas nechcela mat doma ja. ako dieta som bola nastvana na to ze brat doma neupratuje a ze ho mama do toho netlaci ale neskor som pochopila, ze je to malo efektivne, privela namahy a slaby efekt. staci mi ked si po sebe uprace a nenechava za sebou bordel, zvysok v pohode spravim ja - ked to necham na neho, aj tak to po nom upravujem :) a mám to upratené svojím štýlom

jankake

jajka001...tak zas keď si spokojná je to dobre ked si stastna ved to je pekne.Ja nevravim ze neviem spravit v domacnosti nic,ale zas moj priatel vzdy ked som u neho tak vidim ze jeho amtka vsetko robi okolo domacnosti a on nic a ja mu na to ze ked budeme spolu byvat tak to tak nebude vyzerat a vzdy ho prehovorim aby isiel jeho mame pomahat a ja s ním..pomaly sa už učí..pred tým hovoril, že čo sa da využit využije, ze ved kto to nevie take babske veci robit,že ked bude nutení sam tak si spraví poriadok a navarí, ale teraz už rozpráva inak a si to cením

jajka001_

no myslim ze kto nechce deti mat nech ich radsej nema
ved si zite same a pre mna za mna si ani neupratujte , vaša vec
mimochodom to ze zvladam doma vsetko aj v praci - ak to pre vas znamena ze som neschopna zastarala puťka, prosim
ja upratujem rada a aj o deti sa rada staram
a moj manzel v praci maka nesedi na zadku
a som naozaj rada ze nas dokaze financne zabezpecit a ani nemam problem po nom upratat
pretoze on maka na dvesto percent aby sme sa mali dobre
alebo aspon na stopatdesiat
a nema problem doma nieco opravit ci prestavat
a este sa nanho aj dobre pozera :) mizerny zivot , vsak?

jankake

Ďakujem ella..ale ja si myslím, nechcem žiadnu poceniť, ale tie ženy čo tak robia všetko okolo detí a v domácnosti, tak by v skutočnosti na viac nemali...ale schopné a samostatné ženy sa nepotrebujú vydávať

ellaa

ano oddychuje v robote od deciek, ze ich nemusi pocuvat a utierat im zadky a pod...a ja sa nejdem o nic bit, ja len nechapem logiku manzelstva, nerada dodrziavam pravidla a robim si po svojom a vytaca ma ked kazdy vravi no vydas sa budes mat deti a ostanes doma a manzel bude zarabat, ale ja to tak nechcem! preco by som mala byt jaa ta co sa stara, nenavidim upratovanie, jedlo si radsej objednam z restiky a po detoch fakt netuzim:) ved toto nemusi platit pre kazdu zenu ze bude skakat muzovi okolo riti...keby je vsetko pol na pol je to super a decka pripadne supnut do dakych jasli a je to:)
a jankake mas pravdu