Vcera som s priatelkou vyskusal aky to je pocit bez ochrany,ale iba dnu von dnu von asi 3x a som vybral,,teraz neviem na com sme,a ked do nej dam prsty mam na nich nieco biele,moze byt tehotna?poradte prosim bojime sa dost diky vsetkym
Je tehotná?
-sinba-cakam a uvidim
ty kokos.. ja vazne nechapem.. pre vsetkych, co maju podobny problem:ved je antikoncepcia. pirule vam nic nehovoria? naco to skusate ked sa potom bojite????? a navyse, dalsia vec ktoru nechapem.. teraz tu budes so vsetkymi vyratuvat a zvazovat ci je alebo nie je tehotna, dobre ze si mincu nehodis.. Co takto test alebo navsteva doktora?? to ta nenapadlo?
takze jany ako uvazujes? je alebo nie je tehotna?
-smajlinka- prosim porad,ved z penisu uz aj pritom sa vylucuje tekutina,nie az ked som uplne spraveny
-smajlinka- o tom neviem pretoze predtym som sa utrel uplne, a ja som sa do nej nespravil.. to som len vlozil a vytiahol 3x
no ak vcera uniklo,tak to ti nezavidim.
AAALE TO ZE NIEčO UNIKLO SI NENAPISAL...
-smajlinka- no ok tak my este pockame kolo 28 ma dostat menzes tak uvidime co s tym,chcel som vediet co to biele je bo som sa zlakol,som myslel ze nejake zvysky z toho mala co vcera uniklo
to biele tam je vzdy,ked je vzrusena,aspon by malo byt.a v kyslom spremie neprestavaju zit,to by ani jedna neotehotnela.
sinba,no na tych 10 sek bola skoda gumi,no uvidime ci teraz nebude skoda trosku viac peniazkov