Minule som citla zujimavy clanok. Pise sa tam, ze zensky mozog je z muzskeho potu schopny zistit, ci ma o zenu dotycny muz zaujem. Nezda sa vam to pritiahnute za vlasy? Ved keby to bola pravda, urcite by nepisalo tolko dievcat a zien do poradni otazky typy, neviem ci sa mu pacim, neviem, ci ma miluje? Co si o tom myslite? Je na tom nieco pravdy? Citali ste niekto tiez ten clanok? Dakujem.
zena je vraj schopna z muzskeho potu vycitit, ci ma muz zaujem
podla mna je to blbost, dalsi z clankov ktore su napisane len preto aby nieco napisali.
ten pot a osobna vona nie je o zaujme ale o tom ci sa k sebe hodia
Ja som raz v telke pozerala jednu "studiu" ale naopak, jeden muž a pat zien. Pamatam si to len zbezne, vybrali par roznych zien, podla nejakych piatich znakov a nechali ich aby par noci spali v jednom tricku. Potom ich dali muzovi a ten zoradil tie tricka (zeny) podla toho ako mu vonali. A ta co mu vonala najlepsie, mala vsetkych 5 znakov uplne inch ako on, a ta co mu nevonala mala zase skoro vsetky znaky rovnake ... a vysvetlili to tym, ze kedze maju rozne tie znaky, tak by mali najzdravsie deti, pretoze dostanu rozne znaky od otca i od matky. A ludia si automaticky vyberaju partnerov, ktori budu najvhodnejsi a splodia najsilnejsie potomstvo. Nespomeniem si co to boli za znaky, nieco urcite v suvislosti s DNA. A ked si uvedomite, moze to byt pravda, mame to v sebe zakodovane, ale neuvedomujeme si to, robime to automaticky.
Ja si tiez myslim, ze je to blbost a somarina hrubeho zrna, ved potom by si kazda vedela vybrat spravneho partnera a neboli by problemy a nejasnosti, nie? Mozno sa to vsak nejakej jednej podarilo, ktoru prave testovali, tej jedinej?
Vraj sa pri tom nieco vylucuje, co zensky mozog schopny zachytit a zistit, ci ma muz zaujem o zenu, vraj to zachyti, aj ked si muz da antiperspirant alebo vonavku. Mna vsak skor zaujima to, ci by to mohla byt pravda?
Ono ja sa potim stale - a hlavne teraz v lete , a nie len pri babe ktora sa mi paci .