Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

zena je vraj schopna z muzskeho potu vycitit, ci ma muz zaujem

Príspevok v téme: zena je vraj schopna z muzskeho potu vycitit, ci ma muz zaujem
millli

Minule som citla zujimavy clanok. Pise sa tam, ze zensky mozog je z muzskeho potu schopny zistit, ci ma o zenu dotycny muz zaujem. Nezda sa vam to pritiahnute za vlasy? Ved keby to bola pravda, urcite by nepisalo tolko dievcat a zien do poradni otazky typy, neviem ci sa mu pacim, neviem, ci ma miluje? Co si o tom myslite? Je na tom nieco pravdy? Citali ste niekto tiez ten clanok? Dakujem.

jajka001_

podla mna je to blbost, dalsi z clankov ktore su napisane len preto aby nieco napisali.
ten pot a osobna vona nie je o zaujme ale o tom ci sa k sebe hodia

dedy

Ja som raz v telke pozerala jednu "studiu" ale naopak, jeden muž a pat zien. Pamatam si to len zbezne, vybrali par roznych zien, podla nejakych piatich znakov a nechali ich aby par noci spali v jednom tricku. Potom ich dali muzovi a ten zoradil tie tricka (zeny) podla toho ako mu vonali. A ta co mu vonala najlepsie, mala vsetkych 5 znakov uplne inch ako on, a ta co mu nevonala mala zase skoro vsetky znaky rovnake ... a vysvetlili to tym, ze kedze maju rozne tie znaky, tak by mali najzdravsie deti, pretoze dostanu rozne znaky od otca i od matky. A ludia si automaticky vyberaju partnerov, ktori budu najvhodnejsi a splodia najsilnejsie potomstvo. Nespomeniem si co to boli za znaky, nieco urcite v suvislosti s DNA. A ked si uvedomite, moze to byt pravda, mame to v sebe zakodovane, ale neuvedomujeme si to, robime to automaticky.

millli

Ja si tiez myslim, ze je to blbost a somarina hrubeho zrna, ved potom by si kazda vedela vybrat spravneho partnera a neboli by problemy a nejasnosti, nie? Mozno sa to vsak nejakej jednej podarilo, ktoru prave testovali, tej jedinej?

sway

Tak to otestuj na sebe a dozvies sa:-))Ja myslim,ze dobra blbost:-)))Respektive viem "vycitit",ci sa niekomu pacim,neviem,ci to je z dotycneho potu alebo jeho spravania alebo jednoducho to da jasne najavo..

millli

Vraj sa pri tom nieco vylucuje, co zensky mozog schopny zachytit a zistit, ci ma muz zaujem o zenu, vraj to zachyti, aj ked si muz da antiperspirant alebo vonavku. Mna vsak skor zaujima to, ci by to mohla byt pravda?

sway

Neviem,ci to je nieco na sposob tych feromonov a chemie medzi ludmi,ale ak sa bavime o pote,neviem ako ty,ale ja sa na prvom rande vacsinou k "potu" ani nedostanem,nieto aby som z neho este nieco citala:-)