Ach jaj...

Príspevok v téme: Ach jaj...
lindaaa

Preco ma moje kamaratky nikdy nevolaju von? Keby sa im obcas neozvem tak ani nezavolaju.. a stale to tak je. Citim sa tak zvlastne pre to . Lebo ked sme spolu je to fajn porozpravame sa a nie ze by som sa bud stazovala stale alebo co .. to nie . Len asi pre nie nie som dost zaujimava.. alebo co .:( LEn ma uz NEBAVI niekedy doslova zobrat o ich cas a pozornost.. Ma tu niekto podobny problem?

bodocka

hm aj ja si myslim, ze to asi nebudu ozajstne priatelky. aj ja to mam kus podobne ze vacsinou ja musim zavolat tie moje kamosky. liezlo mi to na nervy hlavne ked som ich potrebovala.
no tak si skus najst novu kamosku. taka, co bude mysliet a hladiet aj na teba lebo nie kazdy je ozajstny kamarat.dufam, ze sa ti to podari:)

ivana4837

Vieš,asi to nie sú skutočné kamarátky,keď sa ti neozvú samé a musíš sa im ty neustále pripomínať.Ako by som mala mať takéto priateľky,tak radšej žiadne.Poobzeraj sa okolo a nájdi si nové priateľstvá!!!

DRŽÍM PALCE!!!

Azuriitko

Lindaaa, s takýmto niečím sa často potýka viac ľudí, ono väčšinou v období školy sa priateľstvá vytvárajú, prehlbujú, iné sa zhoršujú, končia, niektoré sú menšie či väčšie, je to bežné. Hmmmm a tým kamoškám už nedôveruješ keď sa s nimi ani nemôžeš porozprávať? Alebo ťa ani nevypočujú? Jednou možnosťou je naozaj skúsiť hľadať nové známosti, abo ak nemáš, nájdi si priateľa, potom ťa už nebude trápiť že sa nemáš s kým pozhovárať (aspom by nemalo :) )

sway

Asi si este mladucka,casom uvidis,ci je lepsie mat okolo seba vela ludi alebo naopak ocenis,ze ta vsetci neotravuju a nevyvolavaju na akcie,na ktore nemas naladu:-)Ved tu sa mozes porozpravat anonymne a ja osobne to mam radsej,lebo ludia vedia byt pokrytecke svine a potom cudzie problemy rozoberaju s ostatnymi.A je fajn,ze mas kamosky,ktorym ked sa sama ozves,idu s tebou von a mate si co povedat,je to stale lepsie ako nemat ani komu zavolat..

lindaaa

Mala som jednu najlepsiu kamaratku ale ta mi po 9 rokoch na zs dako prestala ozyvat.Jej som vedela povedat vsetko . Jej dovod bol ze ludia sa menia.. A ze tym ze uz nebudeme spolu na skole sa vela veci zmeni.Ja nechapem taketo spravanie ludi.. Poniektore zas uz maju priatelov tak tam tiez uz vela veci id nich asi nemozem ocakavat. Neviem ale myslim ze byt osamoteny nie je nic moc :( Hlavne ked by som sa s niekym potrebovala porozpravat.. Este ze existuje tato stranka :)

sway

Ved je tu vela tem,kde pisu ludia,ktori bud stratili tych starych priatelov kvoli casu alebo sa z ineho dovodu citia osamelo.Pohladaj a skus kontaktovat nejaku spriaznenu dusu:-))Ja sa kamoskam moc neozyvam aby som pravdu povedala,hihi asi preto,ze casto nemam na ne naladu a zijem si samotarskym zivotom:-))Ak potrebujes ludi okolo seba,nic ti nebrani hladat nove znamosti,ked nevyhovuju tie aktualne:-)