Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Potrebujem pomoct s tvarou:(

Príspevok v téme: Potrebujem pomoct s tvarou:(
Bambulatko

Už som si prečítala viacero diskusií, ale som tak zúfala, že sem napíšem môj problém. Možno by som to rada prebrala s niekým aj cez email. Takže do 22 rokov som sa mohla radiť medzi Miss pleť, každy si to hneď všimol, akú ju mám super. Prišiel stres, žaludočné problémy a ja sa akné nemôžem zbaviť 5 rokov!!!Lenže čo mám ešte urobiť? Žalúdok preliečeny, stravujem sa na jendotku a stále je to rovnaké. Normalé rozmýšľam, že na "staré" kolená a budem musiet dať na HAK. Ešte ma napadla deroxikačná vaňa. Ja už neviem. No a na záver spomeniem, že sú veci, ktoré ma trápia z minulosti, môže to mať neajký súvis,psychika verzus pleť. Ako ďalej? Len mi tu neponúkajte žiadne aloe, atď, všetko vyskúšane:).

inanitka

bambulatko ja mám skoro podobnú,volá sa jeanine, mne ju odporučila moja gynekologička,lebo sama videla že mám problémy s pleťou,a naozaj mi pomohla,ale myslím že aj jadine je veľmi dobrá kvalita,no to ti už musí odporučiť tvoj lekár,len mu povedz že ťa trápi akné a on ti prispôsobi HAK k tvojmu organizmu.tak to vyskúšaj....držím palce

inanitka

Ahoj,aj ked sa ti to možno nebude páčiť, no mne pomohla 100% len HAK,nemôžem dopustiť na ňu pretože mi pomohla totálne vyčistiť pleť,aj ja som mávala vyrážky,dokonca mám tiež žalúdočné problémy. Naozaj prečo by si nechcela užívať HAK? ved to aspoň skús a ak sa ti po roku nič nezmení ju vysadíš.Ja som si zvolila síce drahšiu za 1000 sk ale som fakt spokojná.

anjelik9

no ja som mala tiež peknú tvár a potom asi tak v osemnátke že bez mejkapu ani na krok =ˇ)ale mne to začalo až potom čo som prestala brať veci od kožnej (bo som mala čistú plet) a sa mi začala hrozne mastiť a možno aj nejaký zápal bo som mala aj chrbát vyhádzaný ale tak som skúšla veci a najviac mi pomohla na to bioderma lebo sa mi tak nemastí tvár a tak sa ani nevyhadzujem tak skús popátrať v pamäti čo si v tom období čo sa ti to zhoršilo zmenila či to nemá súvis s tým

poznam

myslim ze psychika ma velku moc.. ja som mala kvoli tomu rok ekzem na ocnych vieckach:-) iny pricinu som zatial nenasla.. ale prisla psychicka pohoda po case a oci su ako predtym.. treba sa s tym nejak vyrovnat a mysliet pozitivne a vsetko zle pominie a aj plet bude opat ako predtym, len musis verit:) drzim palce