noo moj problem je ze nemam absolutne ziadnych priatelov..cele dni som sama..aa uz mi zacina z toho sibat..neviem co mam robit..da sa samota zniest??lebo ja to nezvladam...nerada chodim nikam sama..co mam robit?? :(((
BEZ PRIATELOV!!!
Ja si tiež myslím že nájsť si zálubu znamená spoznať nových ludí. Aj keby si vyberieš ručné práce tak sa môžem povyprávať s niekým koho stretneš v obchode a bude nakupovať to čo ty:)))
A keď sa máte o čom baviť nebudeš sa hanbiť rozpávať a ani si neuvedomíš a nájdeš si kamarátov:) Šup šup bež robiť čo ťa baví (Ok, pozeranie seriálov alebo iné internetové zábavy žial prinášajú skôr internetových známych...)
Ak si nerozumieš dobre s ľuďmi.. tak si zadováž psíka.. nie nadarmo sa hovorí, že pes najlepší priateľ človeka :) ja mám psa.. a keď sa mi chce tak hocikedy sa s ním idem prejť a niekedy mi nedá pokoj dokým sa mu nevenujem.. s ním mi ľahko ujde čas.. a keď s ním chodím na prechádzky stretávam veľa ľudí so psami a často sa dostaneme do reči :) takto si ľahko najdeš priateľov - cez spoločné záujmi
Ja som z Prešova a mám 18.A keď som sama čo som fakt často tak väčšinou som na nete a tam si vždy niečo nájdem alebo pozerám telku,čítam..ale niekedy mám strašnú chuť ísť sa len tak prejsť von ale to je blbé keď sa sama prechádzam..A ja som svojim spôsobom introvert pri cudzích ľuďoch a nedokážem navonok prejavovať city aj preto asi nemám priateľov lebo si všetci myslia že som namyslená,chladná a bezcitná..hm.. :/A mám icq tak kto chcete napíšte číslo a ja si vác pridám :)
Kym niesi introvertny tip samota bude pre teba najhorsia vec na svete a hlavne ak si sama dlho...a jak sa na to pozeram bude to asi tvoj pripad...vydrzat sa sice da ale lahke to vobec nieje jak asi uz aj sama vidis a viem to aj z vlastnej skusenosti a to ja som este celkom tichi clovek a samota mi zas tolko nevadi...jedinny liek je najst si priatelov a to mozes ako vravi azuriitko cez net alebo skratka nesed doma a chod von:)...inak keby si napisala kde byvas alebo dala to icq tak by to mohlo tiez pomoct vsak tu je tiez kopa ludi co sa citia sami a hladaju spolocnost alebo radi pomozu.
lonelygirl, mas icq?
Podľa mňa je naj riešenie nájsť si dákych priateľov. A vidíš, že net je asi najschodnejšia cesta tohto hľadania bo sama ísť von a dúfať, že sa nietko pridá je dosť nepríjemné. Ale cez net skús, veď určite je veľa ľudí aj z tvojho okolia, ktorý nemajú abo proste hľadajú ďalších priateľov.
aj ja idem s vami ...., som z KE
snaz sa na to nemysliet. ja tiez nemam doma ziadnych priatelov. obcas si s nejakymi popisem cez net, ale vidim ich len cez skolu. doma nic...je to dost o nicom...skus bicyklovat alebo behat, pozerat videjka... nenapada ma momentalne nic ine, co by som ti poradila. co vlastne robis ked si sama? aspon jednu radu daj:)
tak napíš odkiaľ si, a ak sa trafíme, môžeme ísť pokecať. zásadne nezáväzne :-))