prosim vas ake su este metody na znizenie vysokej horucky? nepomaha nic - studene zabaly, sprcha, dokonca ani paralen a snaha aby aspon vela pila... dakujem za ake kolvek nove tipy...
vysoka horucka u 8 rocnej
Diagnosticke schopnosti laboratornych pristrojov na hematologii su dost nizke. Medzinarodne statistiky udavaju detekcnu schopnost na urovni cca 25 percent, takze hodne ludi ma problemy a nevedia im zistit s cim vlastne ich telo zapasi. U mna sa da presne zistit ake virusy, bakterie ci parazity sposobuju tie vysoke horucky a aj ucinne ich zlikvidovat. Je lepsie si urobit cielenu diagnostiku nez skusat vsetko mozne ci nieco z pripravkov zaberie. V konecnom dosledku vas to vyjde drahsie nez cielene vysetrenie.
Moj syn ked ochorie ma teploty okolo 40 .A jemu nic nezaberie len cipky,tie mu zrazia teplotu hned .A pit no tazko ja som mu davala pomaly pit so slamkou.
horucky su ako vysledok napadnutia tela nejakymi mikrobami. Takze treba adresovat pricinu, nie len symptom.
Na bakterie su rozne ucinne antimikrobialne prostriedky, na plesne a kvasne infelcie tiez mnohe a samozrejme aj na virusy, co je asi v sucastnosti najpravdepodobnejsie.
V kazdom pripade odporucam masivne davky vitaminu C(1 gram za hodinu) a nejake velmi sirokospektralne doplnky, ako extrakt z olivovych listov, collostrum,citricidal, oreganovy olej, vyckavanie na diagnozu lekarov pacientovi nepomoze.