Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

cervene flaky a ranky v ustnej dutine

Príspevok v téme: cervene flaky a ranky v ustnej dutine
Midnight

Ahojte
chcem sa spytat na tieto priznaky lebo neviem cos tym mam robit.
pred par dnami sa mi zdalo ze mam stale nejak sucho v ustach, no a o dva dni na to sa mi na spodnej strane hornej pery a na spodnej strane dolenej pry zacali robit take krvave ranky, ako ked si niekto hryzie pery. Ja to vsak nerobim, je spojene aj s nejakymi cervenymi flakmi, avsak afaty to nie su ( tie niekedy mama a viem ako to vyzera i priznaky atd..)
mam to uz takmer na celej spodnej casti ust zvnutra a na hornej tiez.Aj mandle mam nejake cervene, napriek tomu ze ma hrdlo vobec neboli.
neviem co s tym mama robit, mam pcit ze sa to rozsiruje, a dost to stipe.
Zacala som teda uzivat probitoika, dnes mi som si dala lieky na imnutiu a pred tym som skusala aj corsodyl, ale nemam pocit ze by sa nieco zmenilo.
prosim pomozte mi ak nahdodou s tym mate skusenosti.
Dakujem

betka1982

Dobry vecer prajem mojej 5 rocnej dcerke sa vitvoril v ustnej dutine cerveny flak vyzera to ako krvna zrazenina hned sme isli k lekarovi tam nam povedali ze as nemame coho obavat a predsa nas poslali na odber krvi velmi sa bojime aby to nebolo nieco vazne, vedel bi mi niekto o tom viac napisat , dakujem

pauli 73

ivula, prispievateľka je už zrejme dávno vyliečená, pozri si dátum založenia témy:)ale tak možno pomôžeš niekomu inému:)

ivula 2010

A inak, myslím že najlepšie by bolo,keby si lekára navštívil(a)tiež.
Môže ísť síce len o obyčajnú infekciu alebo poruchu imunity, či stomatologickú záležitosť, ale môže ísť aj o závažné onkologické ochorenie.

ivula 2010

Zdravím midnight.

Ja mám podobný problém. Lenže mne to trvá už 2 týždne. Tiež to mám na spodnej časti hornej aj spodnej pere. a takziež to vyzerá ako zrazená krv pohryzení od zubov. Mne sa to však rozšírilo aj na bukálnu sliznicu (líca) a na podnebí mám vyrážky. taktiež mám zo 3 afty. dnes som s tým pre zmenu zašla k obvodnému lekárovi. urobil mi odbery krvi na zápalové parametre a zajtra si mám urobiť výtery. ak bude všetko po tejto stránke ok, mám ísť k stomatológovi.