Astma

Príspevok v téme: Astma
schia*

Dobrý deň,
viem,že tu už bolo pár takýchto tém. Mne zistili astmu tento týždeň. Záchvat som mala tri krát za posledný rok. Nechcem to tu všetko vypisovať mňa by len zaujímalo ako sa dá astma VYLIEČIŤ prirodzenou cestou! Pretože som dostala tri spreye a všetky sú kortikoidy! Som toho názoru a mám to prežité, že chémiou sa sotva niečo vylieči a ak aj áno tak \"daň\" za to je zničenie niektorej inej časti ľudského tela. Preto Vás prosím o rady a typy čo treba užívať,piť, robiť... aby som to zvládla bez \"svetového biznisu - farmácie\" :)
RNG Vás by som chcela poprosiť o typy a aj kde by som ich zohnala a ako ich mám užívať ak by si sa dostal aj k môjmu príspevku :)
Vopred ďakujem Vám všetký!

Peto T

Popri úplnej rade RNG, čiastočné riešenie (zmiernenie záchvatov a príznakov celkovo) sa dá dosiahnuť aj samotným vitamínom C, ale v ešte vyšších dávkach (aj 10-15 gramov denne počas sezóny). Užíva sa rovnomerne rozložené v aspoň 4 dávkach počas dňa, s jedlom. Veľa piť. Takéto dávky sú nevhodné pri poruchách obličiek, metabolizmu železa a medi, a vážnom deficite G6PD.

Pozri si kapitolu Alergia:
rizikaockovania.sk

RNG

tema sa opakuje a moja odpoved je ta ista:
Quercitin 3x500 mg,
vitamin C 3 gramy rozdelene na cely den,
bromelain 2x600 GDU
pripadne serrapeptaza(3x40 tisic jednotiek) a
NAC(na slovensku acc, N -acetyl cystein)pri zahlieneni.