Caute vcera vecer ma zacala dost boliet pod lavym rebrom, ako je ten obluk tak viac vlavo, myslel som ze v noci to ustane ale kdeze stale to tam je a je to dost neprijemna bolest.Neviete prosim co by to mohlo byt
Strásna bolest pod lavym rebrom
Mám ten istý problém, pichne to zvlášť, pri rýchlejších pohyboch, pri smiechu a a hlavne, keď som udýchaný po behu alebo takto ..a som aktívny športovec a celkom ma to obmedzuje .. slepáka mi vyberali cca pred mesiacom a bolesť nastala pred dvoma týždňami .. neviem, čo to môže byť, pôjdem s tým k doktorke a uvidíme :).
inak aj mna tam dnes pichalo a nebolo to prvy krat vzdy som to pripisovala tkz. zastavenym vetrom a potom to vzdy preslo...moznoze si pojedla 5 cez 9 uvar si nejaky bilinkovy caj a ked neprestane tak lekar
co tak pohotovost?radsej tam ist zbytocne, ako prist neskoro
Vacsinou ano, ale nie je to povinne.
Aj na to som myslela, ale dúfam že nie... už len to mi chýbalo... ale pri slepaku je aj vracanie a horúčka nie?????
Mne tak zacal kedysi zapal slepaku.
Neviete mi niekto poradiť v čom je asi problém??
Už pár dni sa mi po každom jedle grgá, taký problém som nemala dá sa povedať nikdy. Jem zdravo, občas niečo sladké... včera ma začalo pichať v bruchu a dnes odkedy som prišla zo školy ma dosť boli pod ľavým rebrom, neviem či e na vine žalúdok... ved som nič zle nejedla, bolí ma aj ked chodím, dvíham nohy, tlačím si na to miesto alebo len tak ma tam reže.. občas ma pichne aj v podbrušku, alebo črevách to ťažko povedať.. viem, že ma tu nikto nevylieči, ale aspoň nejaké rady, dakujem :(
Pijem rumanček, chystám sa zobrať gastroval a robím si aj teplé obklady s termoforom.
tak to netusim, neviem co je pod rebrom na lavo asi pankreas, alebo zlcnik