.Dobry...chcel by som vas poprosit o radu.. v poslednom case skor vzdy ked som s priatelkou a ideme sa milovat tak dostanem taky cudny strach zo zlyhania a mam problem sa isty cas vzrusit...potom ked to opadne tak po case mi zas preblesne hlavou strach z toho ze zlyham...rozpraval som sa aj s mojou partnerkou a ona ma uistuje ze nemam preco..a ja si to uvedomujem ale aj napriek tomu sa mi to stava...bol by som velmi rad ak by ste mi na to napisali vasu reakciu lebo narusa mi to vztah a nechel by som prist preto a svoju holku..vdaka...pekny den ....
Ako si mam pomoct
neber nieco take ako zlyhanie. neviem ktory \"mudry\" clovek to tak nazval. robite to predsa z lasky. a ked sa spravis skor jak ona-hmm, aj keby,-vsak u chlapa to nie je nic vynimocne. pekne kliiidek.
Hlavne sa uvolni a nemysli na to, ci sa urobis skoro a podobne... Uzivaj si len priatelku a nemysli na nejake zlyhanie.... Len si kazis milovanie podobnymi myslienkami... A ak by si aj zlyhal nie si prvy ani posledny a normalna zena to pochopi. Nepodcenuj sa a ver si!!!!