asi pre 5 rokmi som sa zoznamil so zenou co mala manzela v zahranici.Udajne sa chcel s nou rozviest dokonca tam mal vaznu znamost.Ona doma tiez si uzila s jednym muzom co mi aj povedala.Ma dospievajuceho syna.Zalubili sme sa do seba oboja sme boli v manzelstve.Slubili sme si vernost ze nepodrazime druheho.Necakane prisiel domov jej manzelpo 10 rokoch a ako inac spala s nim i napriek tomu ze mi slubila ze sa rozvedie.Dotklo sa ma to pretoze ja som uz nic nemal so svojou zenou.Nastali preto nedorozumenia.Po mesiaci odisiel prec a my sme nadviazali znovu kontakt.Mali sme dohodu ze sa rozvedieme.Ona nechcela pretoze ma syna a zrejme chcela byt aj s manzelom.Rok je dlha doba astretavali sme sa pravidelne.Koncom roka znova prisiel,ale uz odisiel k rodicom a ona sa rozviedla.Ja som si myslel ze z vypocitavosti a ja nie.Do dnes mi to vycita ze preco som sa nerozviedol.Pohadame sa casto preto,ale ked jej dam peniaze tak ide so mnou do postele.Znamost nena inu i ked financne islo velmi dole pretoze byv.manzel ju uz nepodporuje.Ked koncom roka pride manzel tak sa snazi s jeho mamou nadviazat kontakt aj pocas roka.Ja si mysli ze hraje na dve strany.Mna vyuziva pretoze jej obcas dam peniaze a mozna jej to vyjde aj s mim.manzelom.Ja viem ze je to necestne z mojej strany .Dokonca sa stretla s mojou manz.aby si vyjasnila na com je vtedy som povedal ze moja rodina je mi dolezitejsia ako ona.Isteze moja manz.prestala mat zaujem o mna(pochopitelne( ale zijeme spolu.Myslim si ze kolegyna pre peniaze urobi vsetko a mna len preto teraz potrebuje.I ked ma pritahuje pretoze so svojou zenou nemame nic a ona mi vyjde v ustrety Co myslite,rozist sa a zit s nou alebo cakat az mi moja manz prepaci a zit si so svojou rodinou Ako by ste to riesili vy na mojom mieste.Dakujem vam za kazdu radu
poradte ako by ste riesili vy
Romantik...zaujímavé,ale mne sa nezdáš vôbec romantický...S kolegyňou ti ide hlavne o sex...Dohodli ste sa,že sa rozvediete.Ona to urobila,čím prišla o finančnú istotu,čakala od teba,že ty urobíš to isté,ale ty sa teraz odrazu oháňaš rodinou.V manželstve si iba formálne,ale od kolegyne vyžaduješ vernosť a to,že kvôli tebe je na tom teraz finančne horšie,na to si nemyslel,ked si chcel,aby sa rozviedla? Teraz ti vadí,že od teba očakáva finančnú výpomoc? Rozmysli si,čo vlastne chceš: či manželku,ktorú si zradil,alebo kolegyňu,ktorej si rozbil manželstvo?Fakt by ma zaujímalo,ktorej žene sa postaráš o pekné Vianoce?Dúfam,že ich nepokazíš obom.
ja osobne by som zhodnotila moj vztah k svojej zene-tej co si s nou zenaty- a ak by som ju este milovala,a dal sa vztah zachranit,tak sa vratim k svojej rodine. lebo ak ta ta kolegyna podvadza aj teraz,tak neviem,ci to stopne ked sa rozvedies,ak uz ma rozbehnute nieco kvoli peniazom. a pravda je asi taka,ze ty si bol vypocitavy,ked si ju takto oklamal...necudujem sa,ze takeho vztahy su komplikovane a bolave.trpite vy aj vase rodiny.