ludia prosim poradte mi milujem dievca a som lesba najblizsie kamosky to vedia a bavia sa somnou dalej ale ako to povedat rodicom?? ja uz to nedokazem viac dusit v sebe no velmi sa bojim ako zareaguju,poradte mi
Milujem dievca
je to dlhy pribeh tak v skratke... mam kamaratku. a do poslednych 4 ci 5 mdsiacov bolo vsetko O.K. lenzee po case soM sa s nou zacala hadat pre uplne debiliny vadilo mi ked sa rozprava s inym dievcaatom a este horsie bolo aj je ked sa na nu liepe nejaky chalan... po case som zistila ze asi to nebude len ta ako sa vravi kamaratska laska... napadlo ma ze ju lubim ale spociatku som si to nechcela ani len pripustit no teraz viem ze ju z celeho svojho ,,JA" milujem... ona to nevie... nas vztah (kamaratsky) sa pokaslal... a kazdym dnom je to horsie pretoze mne vadia uplne kraviny ktore jej zvyknem vycitat... no a potom sa hadame...mrzi ma to a nic ma nedokaze zlozit tak ako to ze sa medzi nami nieco zle zase stane... neviete aky je to pocit ked vam kamoska povie na niakeho chalana ze pozri ten je jaky pekny... wtedy mam problem zadrzat plac... je to pre mna velmi tazke povedat jej pravdu ale verim ze jej to raz musim povedat.. ona sa to musi dozvediet! pretoze raz pride den kedy to uz nevydrzim a pobozkam ju... mam to chut urobit kazdy den aspon milion krat... ale iba snou... milujem ta Adka!
Ja som tiez bola riadne rachnuta do jednej holky. To dievca, ktore lubis, vie o tvojich citoch k nej? Ak niekoho lubis, tak rodicov do toho nic. Nech sa nestaraju. Orientaciu ti nemozu zatrhnut a aj keby sa o zem hodili a vyplakavali, ako ta to len vychovali a co vsetko ti dali, ser sa na nich. Lasku si uzivaj, ja som to tak urobila, nasi o tom nevedia a a su radi, ze su radi.
no ja by som ti radila sa este nepriznavat a na co aj este teraz...zbytocne si komplikovat zivot..pozri neviem ci s tym dievcatom chodis aj alebo co..ale vasi si mozu mysliet ze je to proste kamoska s ktorou si casto..ale nehovor este nic radsej zbytocne mozes(nemusis) rozburit pokojnu hadinu a nevychutnas si ten pocit ze milujes...vyckaj ako a veci vyvinu a naozaj to moze byt nieco len prechodne, mozes byt bi a podobne...kolko mas rokov?
Az si si teda naozaj sama sebou ista, ze si lesbicka, tak sa rodicom priznaj...viem, ze zrejme to nebude ani pre teba, ani pre nich lahke, lebo kazdy rodic zrejme v kutiku duse rata aj s vnucatkom:)) Mozno by nebolo od veci, keby si najprv nejako zistila, ze aky maju nazor na inak orientovanych ludi...verim, ze kazdy rozumny rodic sa nakoniec s tym zmieri, aj ked mozno vnutorne si to nebude vediet pripustit. Chod na nich stylom, ze im chces povedat nieco, co je pre teba velmi dolezite, ale zaroven aj tazke a bola by si rada, keby ta pochopili, pretoze povazujes za spravne sa im s tym zdoverit...no a potom to zo seba vyklopit. Drzim palce:))
Ked milujes dievca, este neznamena, ze musis byt lesba. Mozes byt trochu popletena. Niektore zeny mavaju lesbicke sklony, ze obcas nieco take skusia.
Alebo mozes byt aj bisexualka - teda na muzov aj zeny...
To uvidis o par rokov, ci sa Ta to bude drzat.
Podla mna s najvacsou pravdepodobnostou len hladas svoju orientaciu. S vyhlaseniami si radsej pockaj, kym najdes samu seba ...