PROSIM O RADY......MAM KRCOVE ZILY,OD CASTYCH ZAPALOV DOSLOVA CIERNU NOHU A PRED DVOMA MESIACMI SA MI VYTVORILA RANKA NA CLENKU A STALE NIE JE VYHOJENA.....HLADAM ODBORNIKA NA LIECBU TOHTO PROBLEMU.
HLADAM ODBORNIKA NA LIECBU KRCOVYCH ZIL,NA KTORYCH SA VYTVARAJU RANY
modracik ozvi sa mi prosim na mail 34JANAKA@azet.sk........prosim potrebujem poradit....dakujem
Ak myslis tym bioptron, tak to je zdravotnicky pristroj, ako som uz uviedla,takze to nie je liecitel ,ale skutocny domaci lekar.To vie posudit len ten, kto tie rany videl a po svetelnej terapii sa zahojili.Alebo potom ten, kto tie rany mal a bioptron mu pomohol.Su to hrozne sklbave bolesti a chodza v niektorych pripadoch velmi bolestiva.Su aj take pripady, ked ludia pridu o nohu,takze neviem ci cievar je vzdy ten pravy...hoci nie je lekar ako lekar,aj to je pravda!Viem dat aj priamy kontakt na takuto osobu.Mam jej povolenie, ale len pokial ide o toho, kto pomoc potrebuje.Nie cez forum, ale na meil.
jediny kto ti pomoze je cievar,keby to bolo otvorene ako zacinajuci bercovy vred tak kozny lekar.liecba je dlhodoba,prognoz nie je dobra.a never prosim ta vselijakym ludovym liecitelom
No,neviem ci je biznis,ked ponuknes cloveku radu,ktoru mas odskusanu na viacerych podobnych alebo aj takych istych zdravot.problemoch.Bioptron,je zdravotnicky schvaleny pristroj,ktorym liecia uz aj lekari.Bud ho maswsdoma, alebo ho potrebujes.Raz bude urcite v kazdej domacnosti,ako teraz televizor,aj ked urcite uzitocnejsi ako televizor!
Lolina, vyhladaj dobreho angiologa a kozneho lekara. Ako vidis, tu ti vsetci budu len ponukat svoj biznis.
dajú sa liečiť akupunktúrou,no keď sú už v pokročilom stave,liečba trvá dlho
odbornici su v ústavoch srdcovych chorob v Bratislave, v Kosiciach a na strednom slov. pravdepodobne je tento ustav v B. Bystrici. chod tam na ambulanciu cievnej chirurgie