Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

manzel ma stale kritizuje

Príspevok v téme: manzel ma stale kritizuje
tiffany

ahojte. uz som z toho unavena. uz dalej takto nevladzem. citim sa, ze moj manzel na mne uz nevidi nic dobre. mam pocit, ze ma stale kritizuje, stale na mne vidi chyby, vobec ma nepochvali. snivala som, ze ked sa vydam, budem pre svojho muza najlepsia, najkrajsia, ale paradoxne, nikdy som sa necitila tak mizerne ako teraz. nikdy ma nikto nezhodil tak ako on. napr. vcera. pracujeme spolu a mali sme na stvrtok dohodnute nejake navstevy. avsak po jednom stretnuti vcera, rozhodla som sa, ze by som mohla ist niekam inam a potom pozvat priatelov na veceru, samozrejme spolu s nim. spytala som sa ho a on nepovedal nic, len ze dobre. ako sme odisli od praitelov, zacal na mna zvysovat hlas, aka som nezodpovedna, ze vsetko odkladam, ze co je so mnou, mam sa spamatat, ze posledne tyzdne za mnou musi ukladat postel, ze nechavam po sebe bordel, ze som jeden chaos, ze nikdy nedodrzim svoje plany, ze uz dva tyzdne odkladam pracu co mame v robote, vratane poslania nejakych listov. zacala som plakat v aute na ceste domov. doma sme sa este 5 minut rozpravali kde mi stihol povedat ze nic zle neurobil, ze som precitlivela, ze to samozrejme nie su obvinenia lebo je to pravda. tak som vzala kluce a odisla som. este mi stihol povedat "nikam nepojdes". isla som do prace, urobila som vsetku pracu co som "odkladala", zavolala som priatelom, stretnutia i veceru som zrusila. prisla som domov o 2 hodiny, cca o polnoci. Manzel bol nastvany, dal mi t ojasne najavo, ze zas menim plany, ze mi povedal ze "nikam nepojdem" a ja som neposluchla. tak som znova zacala plakat, on ze nerob dramy, nic sa nestalo. tak som povedala (uz sme boli v posteli a on lezal otoceny chrbtom, ani neotvoril oci ked sa so mnou rozpravala) sadni si aspon a vyjadri mi respekt ze so mnou budes asopn slusne komunikovat. on povedal ty so mnou normalne hovor, lahni si a spi. este viac som zacala revat, ani tolko pre neho neznamenam aby si sadol a ospravedlnil sa mi. nakoniec povedal "AK ta NAHODOU nieco zranilo, prepac". ale ste stihol povedat ze ho manipulujem, stvem, odkladam, ze sa hneva, ze neposlucham, ze trucujem bla bla. tak som si zacala trieskat knihu o hlavu lebo sa uz nenavidim za to ako ma ponizuje. nikdy som sa tak nenenavidela ako po tom co pocuvam doma. prosim poradte mi.

kamila3

Ja mam tiez doma castokrat peklo. Niekedy preplacem celu nos s tym, aka som nula, nic neurobim tak, aby sa manzelovi pacilo. Aj ked sa snazim, vzdy najde nejake chyby. A ked sa ohradim, tak ze on je nositelom chleba do rodiny, moja praca je na h****, nic nezarobim atd. Keby som nemala deti, urcite skoncim niekede pod vlakom. A este k tomu chce dalsie dieta a v podstate sa nema cas ani chut venovat tym, co ma doma.

Carmenita

Tiffany, aj mna priatel stale ponizuje, vsetko hadze na mna,any som sa stale citila za nieco vinna.za vsetko sa mu musim ospravedlnit, on sa vsak neospravedlnuje. a este stale pocuvam vety typu,, ved bud uz normalna,, alebo ,,uvedom sa uz,, ,,nie si ani taka pekna ani mudra ako si myslis,,.

zabiatko

Petuska B to si ako myslela prisposob sa alebo zahynies?:D..toto nie je problematika z oblasti biologie.
mam to chapat tak ze ked si necham skakat po hlave a budem robit vsetko co mi moj priatel rozkaze tak nezahyniem??:D

AdamKrt

Ale mame rovnopravnost. Jedna vec je urobit niekomu nieco dobre a druha ked to niekto zneuziva.

Nepaci sa Ti, urob si sam...

Moze sa kludne uplatnit metoda, urobil som nieco ja, urob teraz Ty...

danuska123

AdamKrt s vynimkou teba :)ale ako fakt, klobuk dole pred tebou.

moj partner tiez vari, upatuje, dokonca i zehli ja som skor kritizovala tych muzov, co naozaj sa nechaju obskakovat a neprejavuju ziadnu vdaku este dokonca sa opovazia otvorit si pusu , ze to a to je zle.

chcem len pomoct tiffany.

AdamKrt

Tak prrr, nad kulturne stereotypy....

Ako chlap varim, peciem, nakupujem /avsak nekupujem chlieb, ale peciem domaci/, zehlim, sijem, riady porobim, vysavam, smeti vynasam, zaujima ma priatelkino zdravie, staram sa o nu, pomaham jej a chcem jej robit potesenie.

Je to o cloveku, aky je a nie o tom, co ma medzi nohami...

danuska123

typicky muzi.my im mame varit, prat, zehlit, upratovat, starat sa o nich, dobre vyzerat, nedajboze ak robime s nimi stara sa aj o nasu robotu, ze sme take a take. zena toto znesie, lebo ho miluje, chce mu najlepsie, chce nech ma stale teply obed, teplu veceru, nech chodi vo vyzehlenom a vonavom, nech sa doma citi dobre. zena obi vsetko lebo mu chce najlepsie, potom si nato chlap zvykne a berie to ako samozrejmost ! a potom vykricanie, ze sme take a take, a nechapu, ze sme citlive osoby, ze chceme nejaku ODOZVU za to vsetko co pre nich robime. a vobec nevnimaju, ze to ako sa oni spravaju nam ublizuje.
tiffany nie si citliva, kazda zena nieco ocakava a ublizuje jej to, ked sa muz k nej takto sprava. skus mu ukazat, ze teba takeho spravanie od neho uz nebavi, proste ukaz mu, ze nie si ta uplakana ale bud k nemu tvrdsia. nekomunikuj s nim iba odpovedz na otazky, nezaujimaj sa o neho ci mu netreba to a to, nepytaj sa ci nie je hladny, v posteli neprejav zaujem. zahraj sa na zenu, ktorej je ,,vsetko jedno,, a ukaz mu, ze ku tebe sa takto nema spravat.

je to velmi feministicke ? podla mna nie. my zeny si muzov rozmazname a potom na to doplatime ale treba im ukazat, ze stale to tak nebude.

verim ti,ze to dokazes a sucitim s tebou. ved jedinym snom zeny je dobre sa vydat a tym myslim, mat krasne manzelstvo s pochopenim a vzajomnou laskou.